Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα προβλήματα της Μίνι και η κακή συμπεριφορά των οδηγών σε ένα μοναδικό βίντεο

Τα προβλήματα της Μίνι και η κακή συμπερ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Το έργο πάντως "λυτρώνει" το κέντρο της Πάτρα

Τα όποια στραβά υπάρχουν στην είσοδο της Μίνι - περιμετρικής αποτυπώνονται στο πιο κάτω βίντεο που τράβηξε αναγνώστης μας.

Γνωστά και χιλιοειπωμένα τα περισσότερα προβλήματα, τα οποία καταγράφονται καθώς ήδη η Περιφέρεια έχει ανοίξει «γραμμή παραπόνων» και στοχεύει στην αντιμετώπισή τους.

Μέσα σε 2’.43’’ βλέπουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σε ώρα αιχμής, οι οδηγοί Ι.Χ.

Αναλυτικά:

- Το βίντεο ξεκινάει με τον οδηγό που κατευθύνεται από το ΚΕΤΧ στην είσοδο της Μίνι - Περιμετρική να πέφτει σε ουρά δεκάδων μέτρων, με αποτέλεσμα να βγαίνει από την 12ου Συντάγματος και να στρίβει στην Ευπαδάμου με κατεύθυνση την Αγία Παρασκευή / 6ου ορειβατικού. Η ουρά των Ι.Χ. είναι 190 μέτρα.

- Φτάνοντας στην Γ’ ορειβατικού νέο πρόβλημα: Το προπορευόμενο αστικό λεωφορείο δεν μπορεί να στρίψει από την Ορειβατικού δεξιά προς την 12ου Συντάγματος, καθώς εμποδίζεται από Ι.Χ. που περιμένει στο φανάρι (ρεύμα καθόδου) της 12ου Συντάγματος με την Μίνι. Τούτο είναι νέο πρόβλημα καθώς μέχρι την παράδοση της Μίνι, τα Ι.Χ περίμεναν το φανάρι 11 μέτρα πιο πίσω (αρκετά ώστε να στρίψει το λεωφορείο) στο μικρό στενάκι (οδό Μακρυνόρους) που είχε προσωρινά σηματοδότη.

- Αμέσως μετά το λεωφορείο, ο οδηγός του Ι.Χ. παραλίγο να συγκρουστεί με άλλο όχημα, που όπως όλα σχεδόν, έστριψε παρά το απαγορευτικό, από την Μίνι Περιμετρική, αριστερά προς την 12ου Συντάγματος.

- Νέο πρόβλημα αμέσως μετά, καθώς στην προσπάθειά του να στρίψει αριστερά προς την Αρόη μέσω της οδού Μεσσάτιδος πέφτει πάνω σε μποτιλιάρισμα με έναν εκ των οδηγών να έχει «κόψει» περιμένοντας στην ουρά, την κυκλοφορία προς και από την οδό Μεσσάτιδος.

- Το διδακτικό αυτό βιντεάκι τελειώνει με τον οδηγό του Ι.Χ., κινούμενο στην οδό Αρόης να βλέπει το μποτιλιάρισμα μέχρι το διάσημο πεύκο στην οδό Ευρυπύλου, δηλαδή 198 μέτρα από την είσοδο της Μίνι Περιμετρικής.

- Εκεί όπου συν τοις άλλοις οι πεζοί δεν χωρούν στο πεζοδρόμιο.

Όλα τούτα που έχουν να κάνουν και με κακές συνήθειες των οδηγών, πέραν των όποιων προβλημάτων υπάρχουν ακόμα στο έργο, δεν ακυρώνουν σε καμία περίπτωση τα οφέλη από τη λειτουργία της.

 

Θυμίζουμε πως απαιτούνται μερικές εκατοντάδες δευτερολέπτων για να βρεθεί κανείς από του Μαρούδα και τα Ταμπάχανα, στην Αγίας Σοφίας και στον κόμβο Κουρτέση!

 

Κι όλοι όσοι κυκλοφορούμε στην Πάτρα τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες έχουμε διαπιστώσει πόσο έχει μειωθεί η κυκλοφορία, λόγω της Μίνι - Περιμετρικής!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις