Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφυγαν από την Ελλάδα οι γονείς του Μπακάρι- Ξεμπλέκεται το κουβάρι των γεγονότων της δολοφονίας του

Έφυγαν από την Ελλάδα οι γονείς του Μπακ...

Πολλά τα "θολά" σημεία της υπόθεσης

Στην  Αμερική επέστρεψε η οικογένεια του Αμερικανού τουρίστα που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο, το καλοκαίρι του 2017. Η υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του Μπακάρι Χέντερσον εκδικάζεται από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας και εξελίσσεται σε ένα δικαστικό θρίλερ αφού οι αντιφάσεις αλλά και τα θολά σημεία  είναι πολλά.

"Θρίλερ" με τα βίντεο που καταγράφουν την δολοφονία του Μπακάρι στη Ζάκυνθο - Ζήτησε να εξεταστεί η νομιμότητά τους ο Αλέξης Κούγιας

Από την προηγούμενη συνεδρίαση έγινε σαφές ότι οι ρόλοι και οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που δούλευαν στο μπαρ της Ζακύνθου στο οποίο ξεκίνησε ο καβγάς που κόστισε τη ζωή του Μπακάρι, είναι ένα  "μπλεγμένο κουβάρι".

 

Κατέθεσε ο δεύτερος μπάρμαν του μαγαζιού

 

Τότε η δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μετατράπηκε και σήμερα σε μία "αρένα" αφού οι αντιπαραθέσεις των συνήγορων υπεράσπισης των κατηγορούμενων κορυφώθηκαν.

Λύγισε στο δικαστήριο ο πατέρας του Μπακάρι Χέντερσον: Δεν αναγνώρισα το παιδί μου από τα χτυπήματα, ήταν παραμορφωμένος

Με την κατάθεση του δεύτερου μπάρμαν του μαγαζιού συνεχίστηκε σήμερα η δίκη

Φως στα γεγονότα της μοιραίας βραδιάς προσπάθησε α ρίξει και η κατάθεση του δεύτερου μπάρμαν του μαγαζιού ο οποίος ανέφερε ότι είδε το θύμα να κάθεται με την γυναίκα- «πέτρα του σκανδάλου» του επεισοδίου.

Κατέθεσε επίσης ότι είδε το θύμα να χτυπά με ένα μπουκάλι έναν από τους Σέρβους.

«Δεν άκουσα τον πρώτο κατηγορούμενο να ζητάει κάτι από τον ιδιοκτήτη» ανέφερε ο μάρτυρας. Να σημειώσουμε ότι  το δικαστήριο εξετάζει το ενδεχόμενο να πήρε από την ιδιοκτήτη σιδερογροθιά με την οποία μπορεί να χτυπήθηκε το θύμα.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το θύμα καθόταν κάποια μέτρα μακριά και κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι ξέσπασε φασαρία εξηγώντας ότι πολύ γρήγορα όλοι οι εμπλεκόμενοι μεταφέρθηκαν έξω από το μαγαζί.

Το πάρτι με Σέρβους για το οποίο μεσολάβησε ο πρώτος κατηγορούμενος

Ο δεύτερος μπάρμαν του μαγαζιού ρωτήθηκε για τη δράση του πρώτου κατηγορούμενου μέσα στο μαγαζί αλλά και για το πώς ένας Βόσνιος- Μουσουλμάνος είναι δυνατόν να διατηρεί καλές σχέσεις με Σέρβους και μάλιστα να διοργανώνει πάρτι γι΄αυτούς.

«Δεν ξέρω γιατί συνεπλάκησαν κι άλλοι στον αρχικό καβγά που ξέσπασε» ανέφερε  και  κλήθηκε να εξηγήσει γιατί τόσοι  άνθρωποι έμειναν παρατηρητές μπροστά στο περιστατικό εξηγώντας ότι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Σχετικά με τον μπάρμαν που κατηγορείται για συνέργεια κατέθεσε ότι δεν τον είδε να χτυπάει στο κεφάλι το θύμα.

 

Δεν είχε προκαλέσει το παραμικρό

 

« Η Ζάκυνθος λέει τα καλύτερα και δεν έχει προκαλέσει το παραμικρό» ανέφερε ενώ στη συνέχεια τονίστηκε ότι έκανε «κινήσεις» για να σταματήσει άτομα που πλησίασν επιθετικά όταν το θύμα βρισκόταν πλέον στο έδαφος.

*Η πολύκροτη δίκη θα συνεχιστεί αύριο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις