Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aνέβηκε στο ψυγείο για να γλιτώσει! Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας στην καφετέρια - Τι λέει η εστεμμένη καλλονή για τη μητέρα της

Aνέβηκε στο ψυγείο για να γλιτώσει! Σοκά...

Την έσφαξε ο πρώην κουνιάδος της

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της καφετέριας στο Ηράκλειο και αποτυπώνουν καρέ-καρέ τη σφαγή της άτυχης 53χρονης. Η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη πάλεψε με νύχια και με δόντια για τη ζωή της, προσπαθώντας να γλιτώσει από τη μανία του 60χρονου πρώην κουνιάδου της, αλλά ήταν αδύνατον να τα καταφέρει.

Στις εικόνες φαίνεται να ανεβαίνει ακόμη και στο ψυγείο της καφετέριας για να γλιτώσει, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης τη μαχαίρωνε επίμονα, αρχικά στα πλευρά, έως ότου σκαρφάλωσε κι εκείνος και την αποτελείωσε, κόβοντάς της, το λαιμό. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν μαρτυρικός και αναπόφευκτος, αναφέρει το newsit.gr

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία γυναίκας στο Ηράκλειο της Κρήτης από έναν 60χρονο άντρα, μέσα σε καφετέρια την πρώην κουνιάδα του.

Συνελήφθη 60χρονος για την άγρια δολοφονία γυναίκας στην Κρήτη - Πρώην νύφη του το θύμα

Η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.

Η ίδια μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ.

Τι λέει η κόρη του θύματος

Η κόρη της άτυχης γυναίκας, δήλωσε ότι δεν ξέρει τα αίτια της τραγωδίας. «Ξέρω πως το τελευταίο διάστημα ο θείος δεν ήταν καλά και τσακωνόταν συνέχεια με τη μητέρα μου».

«Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε και τον συντηρούσε εδώ και τρία χρόνια. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις μέχρι και πριν από ένα μήνα. Ο θείος μου τότε άρχισε να έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν δώσαμε σημασία» λέει η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε και καταλήγει: «το πρωί, ήρθαν και με ξύπνησαν. Τότε έμαθα τι είχε συμβεί».

Σύμφωνα με την αστυνομία, σήμερα το πρωί, ο 60χρονος άνδρας κατηγορείται πως προκάλεσε τον θάνατο της γυναίκας με πολλαπλά χτυπήματα που της κατάφερε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, κατά τη διάρκεια έντονης διαμάχης που είχαν, για άγνωστους προς το παρόν λόγους.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άμεσα έφτασαν στον χώρο αστυνομικοί της διεύθυνσης και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών και, κατά το παρελθόν, σύζυγός της ήταν ο αδερφός του 60χρονου.

Διατηρούσε δε επιχείρηση καφέ στην πόλη του Ηρακλείου και λίγο μετά που άνοιξε το κατάστημα της, εμφανίστηκε ο φερόμενος ως δράστης με τον οποίον διαπληκτίστηκαν έντονα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ αναμένεται η μεταφορά του 60χρονου στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Η ενέδρα θανάτου στην καφετέρια του Ηρακλείου

Όταν η γυναίκα προσήλθε για να ανοίξει το μαγαζί, στις 07.00 το πρωί, βρήκε τον άνδρα εκεί. Ξεκίνησε καυγάς που εξελίχτηκε σε συμπλοκή.

Ο δράστης έβγαλε μαχαίρι, κατάφερε τρεις μαχαιριές στην 53χρονη και εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις