Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ξεκινούν τα live του Σαββάτου στο Steak Bar του Royal - Η ιδιαίτερα αγαπητή Αλεξάνδρα Κόνιακ, πρώτη προσκεκλημένη

Ξεκινούν τα live του Σαββάτου στο Steak ...

Αυτό το Σάββατο 13 Οκτωβρίου

Τα βράδια του Σαββάτου η μουσική σκηνή ζωντανεύει στο Steak Bar του Royal.

Πρώτη προσκεκλημένη, η ιδιαίτερα αγαπητή στο Πατρινό κοινό, Αλεξάνδρα Κόνιακ, που επιστρέφει στην πόλη μας λίγο πριν το «Σταυρό του Νότου», για δύο εμφανίσεις, Σάββατo 13 & 20 Οκτωβρίου.

Με ένα πρόγραμμα γεμάτο αντιθέσεις, με ελληνικά ακούσματα κι όχι μόνο, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια υπόσχεται να χτυπήσει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας.

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι συναυλίες της Αλεξάνδρας Κόνιακ έχουν αποκτήσει ένα χαρακτήρα πολύ αναγνωρίσιμο. Σε αυτό συμβάλλουν οι σταθεροί συνεργάτες της, η λεπτομερής προσέγγιση στις ενορχηστρώσεις και φυσικά η ίδια, που κατασταλάζει ολοένα και περισσότερο στο τι είναι αυτό που προσφέρει στο κοινό της.

Αποφασιστικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία παίζει ο πρώτος προσωπικός της δίσκος με τίτλο «Λαχείο» (Polymusic,12/2017), σε στίχους και συνθέσεις του Χρίστου Σερενέ, που μοιάζει να έλκει μουσικά όλο της το πρόγραμμα.

Παράλληλα με τις Full Band εμφανίσεις της, μας παρουσιάζει και το άλλο της πρόσωπο, σε ένα πρόγραμμα ακουστικό. Με χαμηλότερες εντάσεις, αλλά με το ίδιο πάθος και δυναμισμό, φλερτάρει με γνωστές -κι όχι μόνο- μελωδίες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που όλα τα επιτρέπει.

Αυτό το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 10 το βράδυ θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουμε τη μοναδική φωνή της Αλεξάνδρας στο Steak bar του Royal.

Στο πιάνο ο Χρίστος Σερενές Κιθάρα: Αλέξης Ζορμπάς Ηχοληψία: Παύλος Πανταζόπουλος

Είσοδος Ελεύθερη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life