Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κίρα Νάιτλι: "Σκίστηκα στα δυο" - Περιγράφει ωμά τον τοκετό της και το πώς της φάνηκε η αψεγάδιαστη Κέιτ Μιντλετον έξω από το μαιευτήριο...

Κίρα Νάιτλι: "Σκίστηκα στα δυο"...

Η ηθοποιός μιλά με απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο για τη γέννηση του παιδιού της

Μια ωμή αλλά … καθ’ όλα ρεαλιστική περιγραφή του τοκετού της χρησιμοποίησε η Κίρα Νάιτλι στο δοκίμιο με τίτλο «Το αδύναμο φύλο» που υπογράφει η ηθοποιός για τη φεμινιστική συλλογή «Φεμινίστριες μην φοράτε ροζ (και άλλα ψέματα)». Σε συγκεκριμένο τμήμα του δοκιμίου η ηθοποιός που γέννησε μια ημέρα πριν η Κέιτ Μίντλεντον γεννήσει την πριγκίπισσα Σαρλότ, το Μάιο του 2015 , αναφέρεται στο πως είδε η ίδια την δούκισσα του Κέμπριτζ έξω από το μαιευτήριο επτά ώρες μετά τον τοκετό…

Η Κίρα Νάιτλι γράφει χαρακτηριστικά:

«Ο κόλπος μου χωρίστηκε στα δύο. Βγήκες από μέσα μου με τα μάτια σου ανοιχτά και τα χέρια στον αέρα. Ουρλιάζοντας... Σε έβαλαν πάνω μου. Ήσουν καλυμμένη με αίμα και σμήγμα (vernix). Το κεφάλι σου ήταν δύσμορφο μετά τη διαδρομή από το κανάλι γέννησης. Έτρεμες και η ανάσα σου ήταν πνιγμένη».

Στη συνέχεια περιγράφει το πώς έσπασαν τα νερά αφήνοντας τα αγαπημένα της παπούτσια μούσκεμα και κολλώδη και την πρώτη φορά που θήλασε την κόρη της. «Γράπωσες αμέσως το στήθος μου, πεινασμένα, θυμάμαι τον πόνο... Το στόμα σου σφιγμένο γύρω από τη θηλή μου την οποία πιπιλούσες», γράφει η ηθοποιός.

Την ημέρα μετά τον τοκετό, η ηθοποιός λέει παρακολούθησε, όπως και εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη, την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μίντλετον με την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

«Παρακολουθούσαμε την οθόνη της τηλεόρασης. Εκείνη βγήκε έξω από το νοσοκομείο επτά ώρες αργότερα με το πρόσωπό της περιποιημένο και τα ψηλά της τακούνια. Ήταν το πρόσωπο που θέλει να δει ο κόσμος».

«Κρύψου. Κρύψε τον πόνο μας και το πως το σώμα μας χωρίζει στα δύο», λέει η ηθοποιός.

«Δείξε όμορφή και κομψή. Επτά ώρες μετά τον αγώνα σου με τη ζωή και το θάνατο. Επτά ώρες αφότου του το σώμα σου είχε χωριστεί και ματώσει για να βγει ουρλιάζοντας η ζωή από μέσα σου. Δεν το δείχνεις. Δεν το λες. Και στέκεσαι εκεί με το κορίτσι σου και σε φωτογραφίζουν», γράφει η Νάιτλι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight