Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποκάλυψε γιατί εξαφανίστηκε από την τηλεόραση και το θέατρο

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποκάλυψε γιατί εξα...

Του στοίχισε ο θάνατος του Σωτήρη Μουστάκα

Ο ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος, που μεσουρανούσε στα μέσα της δεκαετίας του ’80, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί τόσο από το θέατρο, όσο και από την τηλεόραση. Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους, της 10χρονης αποχής του από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

«Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Εγώ ποτέ δεν το επεδίωξα, γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή», δήλωσε στη Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

Όσο για το θεατρικό του comeback, για το οποίο γίνεται λόγος τελευταία; «Οχι. Δεν έχω την πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση, ούτε σε κάποιο σίριαλ» αναφέρει κατηγορηματικά και συμπληρώνει: «Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές, αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο».

Ο Π. Μιχαλόπουλος εκμυστηρεύθηκε ότι του στοίχισε πολύ ο θάνατος του συναδέλφου του Σωτήρη Μουστάκα.

«Δεν ήταν απλά οι ταινίες που κάναμε με τον Σωτήρη. Είχαμε μια πολύ στενή, οικογενειακή φιλία, που θα μείνει αναντικατάστατη. Και με τον γιο μου έκανε παρέα ο Σωτήρης, και σε πολλές ταινίες παίξαμε και σε πολλά θεατρικά. Αλλά κυρίως κάναμε στενή παρέα. Ηταν η ίδια μας η οικογένεια ο Σωτήρης. Και ήταν σπουδαία ψυχή και άνθρωπος. Σκέψου, δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight