Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέθανε ο Χάτσικο της Κρήτης – Επί 8 χρόνια πήγαινε στο σημείο που πέθανε το αφεντικό του

Πέθανε ο Χάτσικο της Κρήτης – Επί 8 χρόν...

Ήταν πια γέρος και κουρασμένος

Ο σκύλος που είχε γίνει γνωστός ανά το πανελλήνιο ως ο Χάτσικο της Κρήτης, καθώς επί οκτώ χρόνια πήγαινε κάθε πρωί στο σούπερ μάρκετ περιμένοντας το αφεντικό του το οποίο όμως έχει φύγει από τη ζωή. Ο σκύλος υποβλήθηκε σε ευθανασία καθώς η υγεία του ήταν επιβαρυμένη λόγω της ηλικίας του.

«Ο κτηνίατρος μας είπε ότι έπρεπε να του κάνουμε ευθανασία. Μαζέψαμε ένα μικρό χρηματικό ποσό για να το λυτρώσουμε», επεσήμανε ο κ. Γαρεφαλάκης ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους γείτονες οι οποίοι έμαθαν την συγκλονιστική ιστορία του σκυλιού καθώς και το τραγικό συμβάν με το ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του τετράποδου.

«Το πρόσωπο του σκυλιού ήταν πάντα στραμμένο προς το σούπερ μάρκετ, διότι περίμενε το αφεντικό του, το οποίο όμως υπέστη ανακοπή μέσα στο σούπερ μάρκετ. Τον άτυχο ηλικιωμένο τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα του σούπερ μάρκετ και έτσι το σκυλί δεν έμαθε ποτέ τι συνέβη στο αφεντικό του», πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας: «Ο Χάτσικο αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα της σχέσης του τετράποδου με τον άνθρωπο. Είναι και ένα κοινωνικό μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους».

Οι δημότες και οι εργαζόμενοι στο σούπερ μάρκετ φρόντιζαν το σκυλί όλα αυτά τα χρόνια.

Όλοι  θυμούνται τον σκύλο της Κρήτης με αγάπη, όπως τον Χάτσι, ο οποίος ράγισε καρδιές μέσα από την αληθινή ιστορία αγάπης και τον ισχυρό δεσμό με το αφεντικό του, το οποίο συνόδευε μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό... και τον περίμενε για τα επόμενα δέκα χρόνια, μέχρι που περαστικοί τον βρήκαν νεκρό στη γνώστη ταινία με πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντ Γκιρ.

Με πληροφορίες από το neakriti.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις