Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Σε ρυθμούς εκλογών οι γιατροί της Πάτρας - Η διαδικασία και οι υποψήφιοι της 14ης Οκτωβρίου

Σε ρυθμούς εκλογών οι γιατροί της Πάτρας...

Εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο

Σε εκλογικούς ρυθμούς κινούνται τις τελευταίες ημέρες οι γιατροί της Πάτρας. Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι  εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι κάλπες θα στηθούν στα γραφεία του Συλλόγου, (Βότση 42. Πάτρα), σε ένα (1) εκλογικό τμήμα, για την ανάδειξη:

*Δεκατριαμελούς (13) Διοικητικού Συμβουλίου

*Προέδρου, Αντιπροέδρου, έξι (6) τακτικών μελών και ισάριθμων αναπληρωματικών μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Δέκα (10) εκπροσώπων του Συλλόγου στην Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

*Τριμελούς (3) Εξελεγκτικής Επιτροπής

Στις εκλογές θα συμμετάσχουν έξι ψηφοδέλτια

-«ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (ΙΑΣΥ)

(Επικεφαλής  η νυν πρόεδρος του Συλλόγου Αννα Μαστοράκου).

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν 59 υποψήφιοι για διάφορα όργανα. Υποψήφιος για πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι για μια ακόμη φορά ο Ιωάννης Καραϊνδρος. Στο συνδυασμό της κυρίας Μαστοράκου συμμετέχουν ως εκ νέου υποψήφιοι τα νυν μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Πατριαρχέας, Γιώργος Σκουρμπής, Νίκος Καραντζάς, Νίκος Καρούζος και Κων/νος Σβόλης. Ανάμεσα στους υποψηφίους για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο είναι ο Ανδρέας Μαζαράκης. Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν εκτός από παλιά και νέα μέλη, από το χώρο της δημόσιας νοσοκομειακής περίθαλψης και τις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και από τον ιδιωτικό τομέα.

-«ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ» (ΕΣΙ)

(Επικεφαλής ο Πλούταρχος Τζαβάρας).

Στο συνδυασμό περιλαμβάνονται 38 υποψηφιότητες. Υποψήφιος πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι ο Κων/νος Γιαννάκενας. Ανάμεσα στους υποψηφίους για διάφορα όργανα είναι ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο Βασίλης Κανελλόπουλος, και άλλοι. Σε αυτές τις εκλογές δεν κατέρχεται ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Παναγιώτης Μέγας.

-«ΕΝΙΑΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (ΕΜΙΣ)

(Εκπρόσωπος του ψηφοδελτίου είναι η Αδαμαντία Γιαμαρέλου)

Στον συνδυασμό αυτό συμμετέχει ο πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας Δημήτριος Ζιαζιάς και το μέλος της ΕΙΝΑ Αναστάσιος Γιακούμης. Υποψήφιος για πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι ο Ευάγγελος Κατσακούλης, ενώ υποψήφιοι είναι αρκετοί νέοι γιατροί.

-«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ» (ΔΗΠΑΚ)

(Επικεφαλής του ψηφοδελτίου παραμένει ο Θεόδωρος Τουλγαρίδης)

Υποψήφιος πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι ο Γεώργιος Παπαγεωργίου. Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν 25 υποψήφιοι σύμβουλοι ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος της ΕΙΝΑ και παλιότερο μέλος του Δ.Σ. του ΙΣΠ Στάθης Τερζής, το μέλος της Τριμελούς των Γιατρών του ΓΝ Αγ. Ανδρέας Κων/νος Δραγώτης, ο καθηγητής Ουρολογίας Πέτρος Περιμένης, καθώς επίσης γιατροί ελεύθερης άσκησης.

-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΑΤΡΩΝ (ΔΗΠΙ)

(Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο Απόστολος Σωτηρούδης)

Ο συνδυασμός αποτελείται από 23 υποψηφίους, ανάμεσά τους και το μέλος του Δ.Σ. της προηγούμενης θητείας Κωνσταντίνου Σκουρλά. Ανάμεσα στους υποψηφίους συμβούλους είναι ο  Ιωάννης Κατσιμπρής, ενώ υποψήφιος πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι ο Εκτορας Λιβιεράτος.

-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ (ΑΚΙ)

(Επικεφαλής του συγκεκριμένου ψηφοδελτίου παραμένει η Κατερίνα Γατοπούλου)

Στο συνδυασμό συμμετέχουν 18 υποψήφιοι ανάμεσά τους ο Σπύρος Μάρκου (νυν γραμματέας ΕΙΝΑ) καθώς επίσης τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. του ΙΣΠ Φώτιος Καρβελάς και Ελευθέριος Φωκαέας. Υποψήφιος Πρόεδρος Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι ο Γιώργος Πέτρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being