Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

MARY KATRANTZOU: Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ DESIGNER ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ VICTORIA’S SECRET ΜΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΗ CAPSULE COLLECTION

MARY KATRANTZOU: Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ DESIGNER ΣΧΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια «δική μας» ντύνει τα sexy «αγγελάκια»

Συνεργασία- έκπληξη αποκαλεί το Harpers Bazaar την capsule collection που γνωστοποιήθηκε πως ετοιμάζει η διάσημη και πολυβραβευμένη ελληνίδα designer Mary Katrantzou για την αυτοκρατορία εσωρούχων Victoria’s Secret. Μετά τον εορτασμό δεκαετίας του brand της στη London Fashion Week, η Mary διαδέχεται στο πεδίο των πασίγνωστων εσωρούχων με τα φαντασμαγορικά shows –φαντασίωση τον Olivier Rousteing του οίκου Balmain που ξεκίνησε πρώτος να υπογράφει αντίστοιχη ειδική σειρά.

Όπως δήλωσε η ελληνίδα σχεδιάστρια «Η Victoria’s Secret δημιουργεί για μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό η οποία ευχαριστιέται και χαίρεται με αυτό που φοράει. Ετσι, η συνεργασία μας θα είναι fun και παιχνιδιάρικη». Θυμίζουμε πως η λεγόμενη «βασίλισσα των prints» θα ντύσει τις εξωπραγματικές καλλονές που παρελαύνουν στις επιδείξεις Victoria’s Secret και γίνονται πάντα διεθνές θέμα ανά την υφήλιο. Τα super models –«αγγελάκια» καταπλήσσουν κάθε χρόνο πραγματοποιώντας ένα event που έγινε πλέον σημείο αναφοράς στο χώρο της μόδας.  Xάιντι Κλουμ, Ζιζέλ, Αντριάνα Λίμα, Αλεσάντρα Αμπρόζιο και άλλα supermodels με μοναδικά σωματικά προσόντα έχουν συνδεθεί με την ιστορία του brand.

 

H Katrantzou έχει ξεχωρίσει στη λονδρέζικη σκηνή της μόδας με τα ψηφιακά εμπριμέ και τις ιδιαίτερες εικόνες της που συνδυάζουν την παράδοση με το φουτουρισμό. Η 35χρονη δημιουργός, απόφοιτος του κολεγίου Central Saint Martins είχε ραγδαία εξέλιξη από το πρώτο της κιόλας σόου της. Κατέχει τον τίτλο της καλύτερης σχεδιάστριας BFC/Vogue Designer Fashion Fund του British Fashion Council και πολλά ακόμα "παράσημα". Αλλωστε, τα ρούχα της φιγουράρουν σε καταναλωτικούς "ναούς" όπως Harods, Selfridges, Harvey Nichols, Barneys, Neiman Marcus, Colette, 10 Corso Como, Luisa, σε κορυφαίες luxury ιντερνετικές μπουτίκ και με συνολική παρουσία σε 47 χώρες, ενώ έχει σχεδιάσει και για τον αθλητικό κολοσσό Adidas.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View