Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η ασυναγώνιστη Samsonite πρωταγωνιστεί στο Brandbags Travel της Ερμού - Tαξιδέψτε με στυλ!

Η ασυναγώνιστη Samsonite πρωταγωνιστεί σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Όνομα- status στις αποσκευές

Η Samsonite, ο ευρωπαικός κολοσσός των πολυτελών αποσκευών, δεσπόζει στο κατάστημα Brandbags Travel της Ερμού 14, λίγο πιο κάτω από το γωνιακό ομώνυμο κατάστημα των επώνυμων αξεσουάρ μόδας. Το global travel luggage brand, που έχει εξελιχθεί σε αδιαμφισβήτητο leader στην κατηγορία του,  μας περιμένει στην καρδιά της Πάτρας με όλα τα τελευταία μοντέλα της συλλογής του καθώς και επιλεγμένα κομμάτια με εκπτώσεις έως και 40%!

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με στυλ, όπως οι λάτρεις της Samsonite και πασίγνωστα fashion icons Nταιάν Κρούγκερ, Τζάρεντ Λέτο, Ελ Μακ Φέρσον και Κιάρα Φεράνι, σπεύστε στο Brandbags.

Η Samsonite, έχοντας κατακτήσει ηγετική θέση στο σχεδιασμό βαλίτσας, παραμένει στη κορυφή, εμπλουτίζοντας τις σειρές της συνεχώς. Ανακαλύψτε από μικρά trolley μέχρι μεγάλες αποσκευές – σκληρές και μαλακές, με υλικά πρωτοποριακής τεχνολογίας και τέλειο φινίρισμα – καθώς και πρακτικά τσαντάκια, σακίδια, beauty cases, επαγγελματικούς χαρτοφύλακες και ποικίλα αξεσουάρ. Η Samsonite διαθέτει τα πάντα για ταξίδια κάθε τύπου και βέβαια το όνομά της αποτελεί εγγύηση για εξασφαλισμένη ποιότητα και ασυναγώνιστη αντοχή. Μιλάμε για διαχρονικές, χρηστικές αγορές που θα διευκολύνουν και θα ομορφύνουν τις περιηγήσεις σας ανά τον κόσμο.

Πάνω από έναν αιώνα η Samsonite είναι συνώνυμη του ταξιδιωτικού lifestyle με ακλόνητο status. Περιεργαστήκαμε π.χ. τις βαλίτσες Cosmopolite με τις αβάν γκαρντ καμπυλωτές ραβδώσεις και «τρελαθήκαμε»… Ακόμα και ο διάσημος φωτογράφος Rankin της καμπάνιας#Generation GO τις είδε και δήλωσε καταγοητευμένος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ BRANDBAGS TRAVEL

ΕΡΜΟΥ 14, ΠΑΤΡΑ
Τ: 2610 242947

brandbags.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά