Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

19χρονος είχε ρημάξει το Ηράκλειο! Είχε κάνει 60 κλοπές και διαρρήξεις σε ένα χρόνο

19χρονος είχε ρημάξει το Ηράκλειο! Είχε ...

Είχε βουτήξει και 4 όπλα από την Κορινθία

Εξήντα υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν σε οικίες στο Ηράκλειο, εξιχνιάστηκαν και συνελήφθη ένας 19χρονος Έλληνας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία είχε αφαιρέσει, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 19χρονος, από το τέλος Αυγούστου του 2017 έως και την 02.09.2018, είχε διαπράξει συνολικά εξήντα κλοπές - διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από όπου και αφαίρεσε διάφορα είδη, χρήματα και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ.

Στην συνέχεια, ο 19χρονος πωλούσε τα κλοπιμαία κοσμήματα σε 22χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Σε έρευνα στο αυτοκίνητο του 19χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κάρτα αναλήψεως χρημάτων, που ανήκει σε Ελληνίδα.

Κατά την ανάκριση του ο 19χρονος ομολόγησε ότι είχε αφαιρέσει από σπίτι σε περιοχή του Δήμου Κορινθίας τέσσερα όπλα. Η Προανάκριση συνεχίζεται και ο νεαρός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις