Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Γέμισε πλαστά ασφαλιστικά συμβόλαια η αγορά! Δείτε εάν το δικό σας είναι νόμιμο

Γέμισε πλαστά ασφαλιστικά συμβόλαια η αγ...

Θύμα απατεώνων εκατοντάδες οδηγοί

Πλαστά συμβόλαια ασφαλιστικής κάλυψης οχημάτων έχουν εντοπιστεί στην αγορά και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρείων Ελλάδος επισημαίνει ότι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις επιλογές τους.  Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, Κώστας Μπερτσιάς, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ, «υπάρχουν απατεώνες δυστυχώς και κάποιοι συμπολίτες μας πέφτουν θύματα αυτών των απατεώνων. Κάποιοι έχουν βρει εύκολο τρόπο να φτιάχνουν κάποια συμβόλαια, τα οποία είναι καθ' ολοκληρίαν ψεύτικα».

Ο κ. Μπερτσιάς σημείωσε ότι οι ιδιοκτήτες ΙΧ, προκειμένου να προφυλαχθούν, μπορούν να μπαίνουν στην εφαρμογή του Επικουρικού Κεφαλαίου www.hic.gr όπου με την πινακίδα και τον ΑΦΜ τους έχουν τη δυνατότητα να δουν εάν πραγματικά είναι ασφαλισμένοι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι απατεώνες, συνήθως, δίνουν ψεύτικα συμβόλαια, έχοντας προσαρμόσει σε αυτά στοιχεία ενός πραγματικού συμβολαίου, όπου φαίνεται η φίρμα της εταιρείας. Γι' αυτό, καλό είναι ο ιδιοκτήτης οχήματος να προχωρά και σε μία

ταυτοπροσωπία του ασφαλιστή, προκειμένου να διαπιστώσει εάν το άτομο που παρουσιάζεται ως ασφαλιστής ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας που αναγράφεται στο συμβόλαιο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά