Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντί για τον εισαγγελέα... στο νοσοκομείο τελικά ο ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας

Αντί για τον εισαγγελέα... στο νοσοκομεί...

Εκτός κινδύνου το θύμα

Αντί για τον εισαγγελέα πήγε στο νοσοκομείο τελικά ο φερόμενος ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας χθες.

Ο άνδρας συνελήφθη στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα χθες, λίγες ώρες μετά το επεισόδιο, καθώς, όπως ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τραυματιστεί και ο ίδιος. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενώ εκείνη έφτασε στο Εισαγγελέα εκείνος τελικά δεν πήγε.

Ισχυρίστηκε ότι νιώθει έντονη αδιαθεσία και πονοκεφάλους και έμεινε στο νοσοκομείο ενώ την πόρτα του εισαγγελέα θα την περάσει αύριο.

Σε περίπτωση που και ο εισαγγελέας του απαγγείλει την ίδια κατηγορία (και όχι αυτή της σοβαρής σωματικής βλάβης) θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Στην περίπτωση που του απαγγελθεί κατηγορία για σωματική βλάβη θα περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου.

10:53 Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο άνδρας που φέρεται να είναι ο δράστης της συμπλοκής που σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας. Ο άνδρας φέρεται να τραυμάτισε- μετά από διαπληκτισμό -άλλον άνδρα με μπαλτά στο κεφάλι και στο χέρι.

Άγριος καβγάς μεταξύ δυο ανδρών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας –Τον τραυμάτισε με μπαλτά -Στο Νοσοκομείο συνελήφθη ο δράστης

Ο δράστης συνελήφθη στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας όπου και μετέβη λίγη ώρα μετά το περιστατικό και αφού δεν είχε τραυματιστεί εκτιμάται ότι πήγε για να συναντήσει το θύμα το οποίο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Ο εισαγγελέας σήμερα θα του απαγγείλει κατηγορίες είτε για απόπειρα ανθρωποκτονίας είτε για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης.

Στην πρώτη περίπτωση ο φερόμενος ως δράστης θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί ενώ στη δεύτερη θα περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις