Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 126): Οι Πατρινοί αποχαιρετούν τα παλιά χαρτονομίσματα 100 και 200 ευρώ

 Αποκλειστικό (Νο 126): Οι Πατρινοί αποχ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Συγκινητική εκδήλωση στην Πλατεία Γεωργίου

Στο κέντρο της Πλατείας Γεωργίου θα είναι από σήμερα έως και την ερχόμενη εβδομάδα, ειδικό όχημα της Τραπέζης της Ελλάδος με αφορμή την αντικατάσταση των χαρτονομισμάτων των 100 και 200 ευρώ.

Ως γνωστόν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παρουσίασε τα νέα τραπεζογραμμάτια των 100 και 200 ευρώ τα οποία θα τεθούν σε κυκλοφορία στις 28 Μαΐου 2019.

Ομως σχεδόν κανείς μας δεν πρόλαβε να κρατήσει στα χέρια του τα παλιά χαρτονομίσματα των 100 και 200 ευρώ, τα οποία πριν προλάβουμε να τα δούμε, αποσύρονται.

Προς τούτο η ΤτΕ διοργανώνει ειδική εκδήλωση με θέμα «Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις μία», υπό το φως της πανσελήνου και με παράλληλη συναυλία του Μακρόπουλου (του Νίκου).

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να δουν τα προς απόσυρση χαρτονομίσματα των 100 και 200 ευρώ, και από τις δύο όψεις, ενώ θα μπορούν και να τα κρατήσουν για μερικά δευτερόλεπτα στα χέρια τους.

Η εκδήλωση θα επαναληφθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, με τα νέα χαρτονομίσματα, ώστε ο κόσμος, να μπορεί να τα κρατήσει και αυτά για μερικά δευτερόλεπτα, να θαυμάσει τα ανάγλυφα σχήματα, τις δικλείδες ασφαλείας, το ειδικό χαρτί στα οποία τυπώνονται, καθώς δεν θα έχει άλλη ευκαιρία να τα κρατήσει στα χέρια της. Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας «Καλώς ήρθε το δολάριο».


Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 125): Στο "Στοίχημα" η λειτουργία των φαναριών στην Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα