Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η τραγική μάνα της 11χρονης στο Άργος είναι η γιατρός που κράτησε στη ζωή την Άσπα Μπόγρη

Η τραγική μάνα της 11χρονης στο Άργος εί...

Την είχε πυροβολήσει ο ίδιος της ο πατέρας τον Αύγουστο του 2013

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την οικογενειακή τραγωδία που διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Άργος. Ένας 29χρονος, πυροβόλησε και σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του, στο διαμέρισμα που έμεναν, στη συνέχεια έβαλε φωτιά και  κατευθύνθηκε σε δώμα της ίδιας πολυκατοικίας, όπου αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να εκπνεύσει επί τόπου.

Σκότωσε την αδελφή του με την καραμπίνα, έβαλε φωτιά και μετά αυτοκτόνησε – Τραγική φιγούρα η μάνα των παιδιών που ήταν αυτόπτης – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 11χρονης, η οποία ήταν αυτόπτης του δράματος. Πρόκειται για τη γιατρό στο επάγγελμα Ε.Κ. η οποία την ημέρα του κακού ακούστηκε να ουρλιάζει «Δεν μου μένει πια ζωή».

Η τραγική μάνα, είναι η γιατρός που έσωσε την Ασπασία Μπόγρη τον Αύγουστο του 2013. Πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο – και αυτή είχε εξελιχθεί στο Άργος -, όταν ο πατέρας της Ασπασίας την είχε πυροβολήσει.
Συγκλονισμένη, μίλησε στο protothema.gr, η μητέρα της Ασπασίας:

Ακόμη και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη στην συγκεκριμένη οικογένεια. Την Ε.Κ., την τραγική μάνα του κοριτσιού όχι απλώς την γνωρίζω αλλά είναι η γυναίκα που έσωσε την Άσπα μου, το δικό μου παιδί”, λέει φανερά συγκινημένη η κυρία Φατούρου και συνεχίζει: “Η γιατρός Ε.Κ. ήταν εκείνη που παρέλαβε στο νοσοκομείο του Άργους την Άσπα μου εκείνη την αποφράδα μέρα του 2013 όταν την πυροβόλησε ο ίδιος της ο πατέρας. Η Άσπα είχε την εικόνα νεκρής και η Ε.Κ.

Φώναζε: “Εγώ θα την διασωληνώσω μόνο για τα 17 της χρόνια”. Πάντα έλεγα πως κάθε φορά που θα την συναντώ, το λιγότερο που μπορώ να κάνω για εκείνη είναι να της φιλώ τα χέρια. Αυτή η γυναίκα, αυτός ο άγγελος που κατάφερε να κρατήσει στη ζωή το δικό μου παιδί βιώνει σήμερα το χαμό του παιδιού της από ένα ανάλογο ενδοοικογενειακό κακό. Η Ε.Κ. Δεν είναι μόνο μία εξαίρετη γιατρός της πόλης μας αλλά και μία μάνα με “μ” κεφαλαίο.

Ποτέ δεν ξεχώρισε τα δύο παιδιά της οικογένειας, παρότι το μεγάλο ήταν από άλλη μάνα, πάντα είχε στα χείλη της μία καλή κουβέντα για εκείνο.

Είμαι συγκλονισμένη και παρακαλώ όλο τον κόσμο, ειδικά τον κόσμο της επαρχίας, να δίνει σημασία στα κακά σημάδια και να μιλά. Κι αν δεν μπορεί να το κάνει, τότε να βουλώνει το στόμα του. Να μην μιλά, να μην κρίνει, να μην κατακρίνει. Τι να πω σ' αυτή την μάνα; Το μόνο που μπορώ να κάνω για εκείνη είναι να προσεύχομαι στο Θεό να της δίνει δύναμη. Κλαίω και πονώ για αυτό το κοριτσάκι, γι' αυτήν την τραγωδία που μου έφερε στο νου την τραγωδία του δικού μου παιδιού...»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις