Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Είπαν το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Σταθόπουλο - Έπεσε θύμα τροχαίου - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Είπαν το τελευταίο αντίο στον Δημ...

Δύσκολες ώρες για την οικογένειά του και τους δικούς του ανθρώπους

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κρήνη από το Σάββατο , οπότε και γνωστοποιήθηκε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Δημήτρη Σταθόπουλου. Ήταν το ένα από τα δύο θύματα του τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου στο ύψος της ΒΙ.ΠΕ.

Την Δευτέρα στην Κρήνη η κηδεία του Μίμη Σταθόπουλου που έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα

Οι Δημήτρης Σταθόπουλος και Ανδρέας Γεωργούρας νεκροί στο τροχαίο στην Πατρών – Πύργου - Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται η γυναίκα και το παιδί – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και συνάδεφλοι τον αποχαιρέτησαν, αργά το μεσημέρι της Δευτέρας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κρήνης. Ανάμεσα στους παρόντες και ο πρώην Δήμαρχος Μεσσάτιδας Θανάσης Κολλιτσίδας.

Ο Δημήτρης Σταθόπουλος (πρόσφατα βγήκε στη σύνταξη από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου εργαζόταν, κίνησε στα 62 του να βρει τις αγαπημένες του αδελφές, την Ασημίνα, που 20 χρονώ ήταν όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο, στου Κούκου το 1971, και την Χαρίκλεια.

Γεννήθηκε και έζησε στην Κρήνη, γιος του Γιάννη Σταθόπουλου και της Ελένης Μπούμπουκα. Ήταν μέλος μιας οικογένειας που είχε ψηλά στο αξιακό σύστημα την ευθύτητα και την ντομπροσύνη.

Είχε τρία ακόμα αδέλφια, τον Κώστα, την Σοφία, την Μαρία. Παντρεύτηκε την Ιορδάνα Παπαδοπούλου με την οποία ευτύχησε να καμαρώσει τέσσερα παιδιά, την Aντωνία, την Μίνα, την Ελένη τον Πάνο και πέντε εγγόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις