Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το νέο της υποκατάστημα εγκαινίασε η DHL Express Ελλάδας στην Πάτρα - Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια

Το νέο της υποκατάστημα εγκαινίασε η DHL...

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος της στην Πάτρα, πραγματοποίησε η DHL Express, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, κ. Ελευθέριος Σαμαράς, με τον Διευθυντή του Σταθμού της Πάτρας, κ. Κωνσταντίνο Αθανασάτο. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 100 προσκεκλημένοι, συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας καθώς και τοπικοί φορείς.

Η DHL Express διατηρεί συνεχή παρουσία στην Πάτρα από το 1984. Πλέον, έχει επεκταθεί με καταστήματα και σε άλλα σημεία της Πελοποννήσου, αποτελώντας για τους πελάτες μας εκεί, τη μόνη λύση για επόμενη ημέρα σύνδεση με το παγκόσμιο, απαράμιλλο δίκτυο της Εταιρείας, που μετρά 220 χώρες και προορισμούς!

Η νέα αυτή αρχή στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, έρχεται σε μία χρονιά ορόσημο για την εταιρεία, αφού φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα!

Η DHL Express είναι η εταιρεία που έφερε την υπηρεσία κούριερ στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 1978. Μέσα σε 5 χρόνια επεκτάθηκε σε κάθε άκρη της χώρας και από τότε έχει διατηρηθεί στην κορυφή των διεθνών ταχυμεταφορών με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 57% και όχι τυχαία.Πρωτοπόροι, καινοτόμοι, πιστοί στην ποιότητα.

Με αφορμή την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων μας στην πόλη της Πάτρας, αξίζει να σημειωθεί πως οι επενδύσεις δε σταμάτησαν ποτέ. Μάλιστα, το πιο πρόσφατο επενδυτικό πλάνο, το μεγαλύτερο στην ιστορία της αλλά και τον κλάδο των Διεθνών Ταχυμεταφορών στη χώρα, ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας βρίσκει την αφετηρία της σε ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που μοιράζεται μία κοινή κουλτούρα άριστης εξυπηρέτησης του πελάτη.

Βεβαίως, η DHL Express αποδέχεται την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία αλλά και το περιβάλλον. Στηρίζει κοινωφελείς οργανισμούς με εθελοντικές δράσεις ενώ στη στρατηγική του ομίλου της Deutche Post DHL παγκοσμίως και κάτω από τον τίτλο GoGreen, εντάσσονται ενέργειες που στόχο έχουν τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος.

Το 2018 η DHL Express Ελλάδας βρέθηκε στη κορυφή των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, κατακτώντας την πρώτη θέση στο θεσμό Best Workplaces.

Info:
Το νέο υποκατάστημα της DHL Express στην Πάτρα βρίσκεται στη διεύθυνση Π. Κανελλόπουλου 41. / Τηλ. επικοινωνίας: 2610623050

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά