Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρός άνδρας στο Βραχάτι – Εγκλωβίστηκε στο αμάξι του και έπαθε συγκοπή

Νεκρός άνδρας στο Βραχάτι – Εγκλωβίστηκε...

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών

Νεκρός βρέθηκε ένας συνταξιούχος αστυνομικός στο Βραχάτι Κορινθίας που άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην περιοχή.  Ο άντρας υπέστη έμφραγμα μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που οδηγούσε, ενώ λόγω της υψηλής στάθμης του νερού στο σημείο ήταν αδύνατο να πλησιάσει ασθενοφόρο.

Στο μεταξύ ξεκίνησαν στο δήμο Ξυλοκάστρου οι εργασίες για την αποκατάσταση των προβλημάτων που προκάλεσε στο οδικό δίκτυο το κύμα κακοκαιρίας, δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό ο δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος, ενώ όπως πρόσθεσε, από αύριο θα ξεκινήσουν οι καταγραφές των ζημιών σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος, οι καταγραφές θα γίνουν από κλιμάκια μηχανικών, ενώ παράλληλα θα κληθούν οι πληγέντες να υποβάλλουν αιτήσεις.

Επίσης, ο Ηλίας Ανδρικόπουλος ανέφερε ότι «με βάση τις καταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα στα δίκτυα υποδομών, έχουν υποστεί ζημιές τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης στην περιοχή της Συκιάς.

Όσον αφορά στην λειτουργία των σχολείων, ο δήμαρχος είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι αύριο θα παραμείνουν κλειστά και ανάλογα με το μέγεθος των ζημιών που θα εντοπισθούν, θα αποφασιστεί για το αν θα παραταθεί ή όχι η αναστολή της λειτουργίας τους.

Σχετικά με την ηλεκτροδότηση, ο Ηλίας Ανδρικόπουλος ανέφερε ότι έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα που υπήρχαν με την βοήθεια ενισχυμένων συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ.

Τέλος, ο δήμαρχος ανέφερε ότι «δεν έχει υπάρξει αίτημα από κάτοικο του δήμου μας, για φιλοξενία, λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία.»

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε σημεία δρόμων της περιφέρειας Πελοποννήσου που είχαν αποκλειστεί

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία δρόμων της περιφέρειας Πελοποννήσου, που είχαν αποκλειστεί λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 44,5ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας- Σπάρτης, μέσω Ταϋγέτου, στην επαρχιακή οδό Κορίνθου- 'Αργους, στο ύψος των Αθικίων και στην επαρχιακή οδό Λουτρακίου- Σχίνου, στο ύψος των Πισίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις