Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την Δευτέρα στην Κρήνη η κηδεία του Μίμη Σταθόπουλου που έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα

Την Δευτέρα στην Κρήνη η κηδεία του Μίμη...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Στις 15.00 στον ιερό ναό Αγ. Αθανασίου Κρήνης

Μαυροφορέθηκε η Κρήνη από το μεσημέρι του Σαββάτου, σαν ήχησαν οι καμπάνες για το μαύρο μαντάτο. «Σκοτώθηκε ο Μίμης». Και σερνόταν στην ατμόσφαιρα αυτό το θανατερό μοτίβο του χτυπήματος της καμπάνας και σου πλάκωνε την καρδιά.

Τροχαίο δυστύχημα στη ΒΙΠΕ, είναι ο άψυχος τίτλος της είδησης, που σημαδεύει όμως για πάντα μια οικογένεια. Ο Δημήτρης Σταθόπουλος (πρόσφατα βγήκε στη σύνταξη από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου εργαζόταν, κίνησε στα 62 του να βρει τις αγαπημένες του αδελφές, την Ασημίνα, που 20 χρονώ ήταν όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο, στου Κούκου το 1971, και την Χαρίκλεια.

Γεννήθηκε και έζησε στην Κρήνη, γιος του Γιάννη Σταθόπουλου και της Ελένης Μπούμπουκα. Ήταν μέλος μιας οικογένειας που είχε ψηλά στο αξιακό σύστημα την ευθύτητα και την ντομπροσύνη.

Είχε τρία ακόμα αδέλφια, τον Κώστα, την Σοφία, την Μαρία. Παντρεύτηκε την Nτάνα Παπαδοπούλου με την οποία ευτύχησε να καμαρώσει τέσσερα παιδιά, την Aντωνία, την Μίνα, την Ελένη τον Πάνο και πέντε εγγόνια.

 

Σε νεαρή ηλικία

Σε νεαρή ηλικία

Σε νεαρή ηλικία

Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως ο μικρός γιος του Πάνος, μόλις πριν τέσσερις βδομάδες παντρεύτηκε. Τόσο κράτησαν τα γέλια κι οι χαρές.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, στις 15.00 μετά το μεσημέρι, από τον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου Κρήνης Πατρών και η ταφή του στο κοιμητήριο Κρήνης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις