Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 18 Οκτωβρίου στην Ελλάδα το «The Happytime Murders»

Έρχεται 18 Οκτωβρίου στην Ελλάδα το «The...

Με Μελίσα ΜακΚάρθι, Τζόελ ΜακΧέιλ και Ελίζαμπεθ Μπανκς

Ως μία πρωτότυπη μαύρη κωμωδία με στοιχεία αστυνομικής περιπέτειας που εκτυλίσσεται σ’ έναν κόσμο όπου άνθρωποι και κούκλες – muppets συνυπάρχουν, προμοτάρεται το «The Happytime Murders» σε σκηνοθεσία Brian Henson που ήδη προβάλλεται από τις 24 Αυγούστου 2018 στις ΗΠΑ και οι έως τώρα διεθνείς εισπράξεις του ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Odeon που θα διανείμει την ταινία μαζί με την Audiovisual, «αυτό το φιλμ θα “ασελγήσει” στις παιδικές σας αναμνήσεις».

Το The Happytime Murders» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 18 Οκτωβρίου 2018 και πιθανότατα θα το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συνυπάρχουν με τα muppets, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Φιλ ψάχνει να βρει τον κατά συρροή δολοφόνο που σκότωσε τον αδερφό του και τώρα έχει βάλει στο μάτι τους πρωταγωνιστές μιας διάσημης τηλεοπτικής σειράς για παιδιά. Από τον δημιουργό των «Muppets» και με το καυστικό χιούμορ των αθυρόστομων κωμικών Μελίσα ΜακΚάρθι, Τζόελ ΜακΧέιλ και Ελίζαμπεθ Μπανκς, αυτή η ταινία είναι γεμάτη σεξ, βία και muppet αλητεία, όπως προσθέτει το δελτίο Τύπου. Παίζει και η Μάγια Ρούντολφ.

Διάρκεια: 91 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture