Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΑΝΑΗ" ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΎ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΒΩΚΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "...

Από τις εκδόσεις Το Δόντι την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου

Το μυθιστόρημα του συμπολίτη φαρμακοποιού Ανδρέα Καλλιβωκά με τίτλο «Αγαπημένη μου Δανάη» θα παρουσιάσουν οι εκδόσεις «Το Δόντι» του Ανδρέα Τσιλίρα σε εκδήλωση που θα γίνει την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018, στις 20.00 το βράδυ, στο Joke Cafe (Ομήρου 13, στην Αθήνα). Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Νίκη Καββαδία, φαρμακοποιός και η Φωτεινή Οθωναίου, ζωγράφος.

Το μυθιστόρημα μας μεταφέρει σε έναν κόσμο που ακροβατεί μεταξύ του υπαρκτού και μη. Μέσα σε αυτόν δύο άνθρωποι ανακαλύπτουν τους δικούς τους δρόμους, θέτοντας ερωτήματα και σκέψεις και αναλύοντας ζητήματα που σύγχρονα ή και διαχρονικά απασχολούν την πανανθρώπινη διανόηση και την κοινωνία. Κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα λίγα και την οδηγούν μέρα με τη μέρα στον κόσμο των πραγματικών αισθήσεων. Πορεύονται στην άβυσσο της σχεδόν απόλυτης, ιδανικά αυτοκαταστροφικής συνύπαρξής τους, μέσα από μονοπάτια μη περπατημένα. Μέχρι την αποκάλυψη της ψευδαίσθησης και την αναπόφευκτη πραγματικότητα.

Ο Ανδρέας Καλλιβωκάς έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1955. Σπούδασε φαρμακοποιός και εργάστηκε ως φαρμακοποιός στην Πάτρα, ανήκοντας στην έκτη γενιά φαρμακοποιών της οικογενειακής επιχείρησης. Επί σχεδόν είκοσι χρόνια εκπαιδεύει φαρμακοποιούς, μέσα από κύκλους σεμιναρίων, τόσο στους τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών διδάσκοντας «Συναισθηματική Νοημοσύνη», «Φιλοσοφία της Επιστήμης», «Διαχείριση του Πελάτη και Εξυπηρέτηση», όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Από τις εκδόσεις «Το Δόντι» κυκλοφορούν ακόμα τα βιβλία του: «Καλλυντικά, Πρακτικός Οδηγός για το Φαρμακείο» (2014, μαζί με τους Αικατερίνη Παπαγιαννοπούλου και Κωνσταντίνο Πουλά) και «Διεκδικώντας το αύριο σήμερα – Ένα διαφορετικό ταξίδι στην επιχειρηματικότητα» (2014).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture