Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απανωτές καλλιτεχνικές αφίξεις στην Πάτρα: Πέτα, Κοκκίνου, Μέλισσες

Απανωτές καλλιτεχνικές αφίξεις στην Πάτρ...

Η Έλλη Κοκκίνου & ο Λούκας Γιώρκας θα τραγουδήσουν στο πλαίσιο του φετινού P.I.C.K.

Απανωτές αφίξεις γνωστών καλλιτεχνών του μουσικού χώρου θα έχουμε απ’ όσο είδαμε την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 στην Πάτρα. Από τη μία καταφθάνει για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στο Royal – παλιό Πτωχοκομείο η ερμηνεύτρια Ελένη Πέτα με το πάντα προσεκτικά επιλεγμένο ρεπερτόριο και με αγαπημένες επιτυχίες όπως το κομμάτι «Εγώ αυτό που ξέρω».

Η Ελένη Πέτα θα τραγουδήσει στο Royal το βράδυ της Παρασκευής 28/9 μετά τις 22.00. Το βράδυ του Σαββάτου 29/9 μετά τις 20.30 στην πλατεία Γεωργίου Α’ και με δωρεάν είσοδο – προσφορά για το κοινό, θα δοθεί συναυλία της λαικής ερμηνεύτριας Έλλης Κοκκίνου που έχει και σχέση καταγωγής από την Πάτρα, μαζί με τον Λούκα Γιώρκα που μας είχε εκπροσωπήσει επάξια στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον το 2011. Η συναυλία τους όπως είδαμε σε σχετικές διαφημιστικές αφίσες, είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις του φετινού P.I.C.K. της Πάτρας.

Τέλος το ίδιο βράδυ, το Σάββατο 29/9 μετά τις 23.30 σε γνωστό κέντρο διασκέδασης επί της Ηρώων Πολυτεχνείου θα έρθουν για μία live μουσική εμφάνιση και υπόσχονται να ξεσηκώσουν, οι Μέλισσες με επικεφαλής και frontman τον Χρήστο Μάστορα. Θα ερμηνεύσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως το «Κι έλεγες», το «Κρυφά», κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight