Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα "Σουβλάκια" ήταν ηρωίνη, κόκα και το "λάχανο" χασίς - Σύλληψη και στην Πάτρα για την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών

Τα  "Σουβλάκια" ήταν ηρωίνη, κ...

Στη Ζάκυνθο κατά βάση η δράση της εγκληματικής ομάδας

Στην εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής ομάδας που διακιούσε ναρκωτικά και είχε μέλη στη Ζάκυνθο, την Ηλεία την Αττική αλλά και την Πάτρα, εξάρθρωσε η Αστυνομία. Η έρευνα διήρκησε μήνες.

Η επιχείρηση για τη σύλληψη των μελών πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στις 20 και 21-9-2018, με τη συνδρομή αστυνομικών των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας  Ζακύνθου,  Πύργου και Πατρών, στις ομώνυμες πόλεις και στην Αττική.

Συνολικά συνελήφθησαν 22 άτομα και πραγματοποιήθηκαν 25 έρευνες.

Οι κώδικες

 

Τα  μέλη για τις συνεννοήσεις τους είχαν κωδικούς.

Ενδεικτικά:

  • για την ηρωίνη και την κοκαΐνη: «σουβλάκια», «πίτα», «μπουκάλια κρασί», «χαρτί», «μοσχάρι», «αρνί», «παρτίδα» και
  • για την κάνναβη: «1Οαρικο», «20αρικο», «30αρι», «40αρι», «λάχανο», «σκούρο».

 

Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Ψωμάς:

Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας,

Η σημερινή παρουσίαση αφορά δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις που χειρίστηκε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων.

Η πρώτη υπόθεση, αφορά στην εξάρθρωση πολυπληθούς εγκληματικής οργάνωσης η οποία δραστηριοποιείτο στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κατά βάση στο νησί της Ζακύνθου, με τα μέλη της να διακλαδώνονταν τόσο στον Πύργο όσο και στην Αττική.

Η έρευνα διήρκησε μήνες καθώς το εύρος των εμπλεκομένων, ο τρόπος δράσης τους και η κωδικοποίηση των συνομιλιών τους, ενέτειναν τις προσπάθειες μας, έως ότου χαρτογραφήσαμε πλήρως το δίκτυο και ταυτοποιήσαμε τους δράστες.

Η επιχείρηση για τη σύλληψη των μελών πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στις 20 και 21-9-2018, με τη συνδρομή αστυνομικών των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας  Ζακύνθου,  Πύργου και Πατρών, στις ομώνυμες πόλεις και στην Αττική.

Συνολικά συνελήφθησαν 22 άτομα και πραγματοποιήθηκαν 25 έρευνες.

Αναφορικά με τη δεύτερη υπόθεση, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας κατάφερε να εξαρθρώσει εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε ένοπλες ληστείες και διαρρήξεις οικιών των νοτίων προαστίων.

Η συγκεκριμένη εξάρθρωση παρουσίασε στο πεδίο των ερευνών ιδιαιτερότητες και δυσκολίες καθώς οι δράστες, είχαν αναπτύξει οργανωμένο σχέδιο το οποίο προέβλεπε τις επιμέρους κινήσεις τους σε όλα τα στάδια της δράσης τους, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται ο εντοπισμός τους.

Τελικά και μετά την συνδυαστική αξιοποίηση των συλλεχθέντων στοιχείων, επετεύχθη η σύλληψη δύο εκ των μελών της σπείρας, στις 21-9-2018 στην περιοχή του Αλίμου, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους. Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί δεκαπέντε υποθέσεις ληστειών και διαρρήξεων.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για τις δύο υποθέσεις θα σας δοθούν από τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., ενώ κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν, στις δύο παραπάνω υποθέσεις, για τον επαγγελματισμό και τον ζήλο που επέδειξαν, τόσο κατά τη διάρκεια των πολύμηνων ερευνών, όσο και κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Εκπρόσωπος Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θεόδωρος Χρονόπουλος:

Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας.

Η θεματολογία της σημερινής μας παρουσίασης περιλαμβάνει δυο υποθέσεις στο πεδίο του οργανωμένου εγκλήματος, που αφορούν στη συστηματική διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και στη διάπραξη ληστειών και κλοπών - διαρρήξεων.

Η πρώτη υπόθεση αφορά στην εξάρθρωση εγκληματικού δικτύου το οποίο δραστηριοποιούνταν σε ευρείας κλίμακας διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Ζακύνθου, του Πύργου και της Αττικής.

Την υπόθεση χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Απογευματινές ώρες της Πέμπτης 20/09/2018 και καθ' όλη τη διάρκεια της Παρασκευής 21/09/2018, στο πλαίσιο ευρείας και συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στη Ζάκυνθο, στην Ηλεία, στην Πάτρα και στην Αττική συνελήφθησαν συνολικά είκοσι τρία (23) άτομα (13 αλλοδαποί υπήκοοι και 10 ημεδαποί), ηλικίας από 22 έως 62 ετών, εκ των οποίων είκοσι δύο (22) μέλη του δικτύου (11 στη Ζάκυνθο, 7 στην Ηλεία, 3 στην Αθήνα και 1 στην Πάτρα), καθώς και ένας (1) αυτόνομος διακινητής ναρκωτικών στη Ζάκυνθο.

Σημειώνεται ότι ένας εκ των συλληφθέντων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, είχε εμπλοκή σε περιστατικό με πυροβολισμούς σε βάρος αστυνομικών, το οποίο είχε λάβει χώρα την 22/08/2018 στο νησί της Ζακύνθου και είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

Την αστυνομική επιχείρηση συνέδραμαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ζακύνθου, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και ομάδα αστυνομικών της Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της συγκρότησης, συμμετοχής και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Από την πολύμηνη, μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, προέκυψε πλήθος προανακριτικού υλικού και στοιχείων, που σχετίζονται με τη διαρκή δράση δομημένης εγκληματικής ομάδας, η οποία δραστηριοποιούνταν τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2018, με τη μορφή δαιδαλώδους εγκληματικού δικτύου – συνεργαζόμενων υποομάδων.

Τα μέλη της οργάνωσης ειδικευόταν στη διακίνηση (προμήθεια, μεταφορά, αποθήκευση, κατοχή, πώληση)  ικανών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, στην περιοχή της Ζακύνθου, του Πύργου και της Αττικής.

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης της οργάνωσης (modus operandi), τη δομή και τις διασυνδέσεις μεταξύ των μελών, προέκυψε ότι τα μέλη της δρούσαν μεθοδικά και οργανωμένα, ως ακολούθως:

α) Διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Ζακύνθου:

Τα μέλη του εγκληματικού δικτύου που διέμεναν στη Ζάκυνθο προέβαιναν, σε καθημερινή βάση, στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, (κοκαΐνης, κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών) σε μεγάλο αριθμό πελατών – χρηστών, κυρίως στο Λαγανά αλλά και στις λοιπές περιοχές και στην πόλη της Ζακύνθου. Η διακίνηση πραγματοποιούνταν σε προκαθορισμένα σημεία, τα οποία επιλεγόταν με κριτήριο τη δυσπρόσιτη προσέγγισή τους από τις Αρχές (στενάκια, χωματόδρομοι, αδιέξοδοι δρόμοι κ.λπ.) και τη συνεπαγόμενη δυσχερή επιτήρηση τους.

Απώτερος σκοπός τους ήταν αφενός η μη στοχοποίηση και αφετέρου η αποφυγή της σύλληψης. Ταυτόχρονα, επιλέγονταν πολυσύχναστοι υπαίθριοι επαγγελματικοί χώροι στο κέντρο του Λαγανά, επιλογή που αποσκοπούσε στην εξασφάλιση του μεγαλύτερου δυνατού κέρδους, καθώς πλήθος τουριστών συνέρρεε σε καθημερινή βάση στην περιοχή.

Στις μεταξύ τους συνομιλίες οι διακινητές, προκειμένου να μη γίνεται αντιληπτό το περιεχόμενο των συνομιλιών τους, χρησιμοποιούσαν κώδικές λέξεις για να περιγράφουν τα ναρκωτικά. Ενδεικτικά:

  • για την ηρωίνη και την κοκαΐνη: «σουβλάκια», «πίτα», «μπουκάλια κρασί», «χαρτί», «μοσχάρι», «αρνί», «παρτίδα» και
  • για την κάνναβη: «1Οαρικο», «20αρικο», «30αρι», «40αρι», «λάχανο», «σκούρο».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε ορισμένες συνομιλίες, οι «παραγγελίες γινόταν «απροκάλυπτα» καθώς οι χρήστες ζητούσαν κατά περίπτωση: «lexotanil», «hipnosedon», «πρέζα», «μαύρο», «λευκό».

Όσον αφορά τις τιμές πώλησης των ναρκωτικών:

  • η κοκαΐνη διακινούνταν σε ποσότητες του μισού ή ενός γραμμαρίου και η τιμή της κυμαινόταν από εξήντα (60) έως ογδόντα (80) ευρώ το γραμμάριο,
  • η κάνναβη δεν υπολογιζόταν σε γραμμάρια, αλλά σε χρηματική αξία, ως εκ τούτου οι «πελάτες» προέβαιναν σε «παραγγελίες» των «10 ευρώ», «20 ευρώ» κ.λπ.
  • η ηρωίνη διακινούνταν αντί δέκα (10) ευρώ το γραμμάριο και
  • τα ναρκωτικά χάπια από πέντε (5) ευρώ και πάνω, ανάλογα με το είδος.

β) Διακίνηση ναρκωτικών στον Πύργο και την Αττική:

Ορισμένοι εκ των διακινητών με έδρα τη Ζάκυνθο διατηρούσαν «επαφές» με έτερα μέλη τόσο στον Πύργο Ηλείας, όσο και στην Αττική. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διακινητές της Ζακύνθου μεσολαβούσαν προκειμένου τα μέλη με έδρα στον Πύργο να προμηθευτούν ποσότητες κοκαΐνης από τους προμηθευτές της Αττικής. Με αυτό τον τρόπο, η υποομάδα του Πύργου προμηθεύτηκε, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τουλάχιστον εκατόν πενήντα (150) γραμμάρια κοκαΐνης, αντί του ποσού των πενήντα (50) ευρώ το γραμμάριο.

Πιο συγκεκριμένα, ένα ή και περισσότερα μέλη της υποομάδας μετέβαινε από τον Πύργο στην Αθήνα, κάνοντας χρήση υπεραστικών λεωφορείων και παραλάμβανε την ποσότητα της κοκαΐνης από τους εκεί διαμένοντες προμηθευτές. Στη συνέχεια, η ποσότητα μεταφέρονταν σε ελεγχόμενους από την οργάνωση χώρους στον Πύργο, όπου και διακινούνταν στην τοπική κοινωνία.

Χαρακτηριστικό του τρόπου δράσης της υποομάδας του Πύργου, ήταν ότι τα μέλη της, αμέσως μετά την αποθήκευση της κοκαΐνης, προέβαιναν στη νόθευση αυτής, χρησιμοποιώντας διάφορες νοθευτικές ουσίες, όπως αμμωνία και σόδα. Η πρακτική αυτή ονομαζόταν «κατσαρόλα» ή «σαπουνάδα» και σκοπό είχε την αύξηση της ποσότητας και κατ’ επέκταση του προσδοκώμενου κέρδους από τη διακίνησή της. Το επόμενο στάδιο ήταν η διαίρεση της ποσότητας σε ισοβαρείς «δόσεις» μισού (0,5) ή ενός (1) γραμμαρίου και η κατανομή των «δόσεων» μεταξύ των μελών, προκειμένου να διακινηθούν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν είκοσι πέντε (25) έρευνες σε οικίες, «καβάτζες», λοιπούς χώρους και οχήματα, όπου μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν:

  • ποσότητες κάνναβης, κοκαΐνης και ηρωίνης,
  • (20) δοχεία αναβολικών ουσιών,
  • (1.800) αναβολικά χάπια,
  • μπλοκάκια με σημειώσεις των διακινητών, σχετιζόμενες με την πώληση ναρκωτικών,
  • (3) τρία πιστόλια τύπου ρέπλικα,
  • σουγιάδες,
  • τα χρηματικά ποσά των 13.000 ευρώ και 5.000 λεκ Αλβανίας,
  • ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε σε κύρια ανάκριση.

Β΄ Η δεύτερη υπόθεση, αφορά στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες στα Νότια προάστια της Αττικής.

Την υπόθεση χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκληματών Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, αστυνομικοί της οποίας πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 21-09-2018, σε περιοχή της Αττικής, όπου συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 45 ετών αντίστοιχα. Για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη συνεργός τους (31) ετών, ο οποίος και αναζητείται.

Ο εντοπισμός και η σύλληψη των εμπλεκόμενων, επετεύχθη στο πλαίσιο ειδικών δράσεων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων, στοιχείων ατόμων και δημιουργίας ατομικών προφίλ (profiling). Σημειώνεται ότι κατά την επιχείρηση σύλληψής τους, οι δράστες προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση, ενώ δεν δίστασαν ακόμα και να εμβολίσουν το όχημα των αστυνομικών, μέχρι να ακινητοποιηθούν και να συλληφθούν.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για – τα κατά περίπτωση αδικήματα – της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διάπραξης ληστειών, διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, πλαστογραφιών κατά συρροή και κατά συναυτουργία και απόπειρες ληστειών, για αντίσταση και για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και  περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Από την ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκληματών Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες και οι συνεργοί τους, τουλάχιστον από το μήνα Μάρτιο του έτους 2018, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική οργάνωση, που επιδίωκε τη διάπραξη κακουργημάτων και συγκεκριμένα διαρρήξεων και ενόπλων ληστειών, στοχεύοντας κυρίως σε οικίες, διαμερίσματα και μονοκατοικίες σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων, κυρίως στην Βουλιαγμένη, τη Βάρη και τη Γλυφάδα.

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης της ομάδας, καθώς και τη συμπεριφορά των μελών τους, προέκυψε ότι ενεργούσαν άκρως επαγγελματικά, μεθοδικά και οργανωμένα. Είχαν φροντίσει να προμηθευτούν υλικά κάλυψης των χαρακτηριστικών των προσώπων τους, όπως κουκούλες, μαντίλια, καπέλα τύπου τζόκεϊ, ενώ φορούσαν γάντια και μακρυμάνικες μπλούζες ή μπουφάν, ακόμα και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, προκειμένου να μην αφήσουν ίχνη στα σημεία διάπραξης των αξιόποινων πράξεων και να καθιστούν με αυτόν τον τρόπο δυσχερή την ταυτοποίηση τους και τη διασύνδεση τους με τις συγκεκριμένες πράξεις.

Εισέρχονταν στις οικίες παραβιάζοντας συνήθως είτε τα παράθυρα, είτε τις μπαλκονόπορτες και με την απειλή όπλων, ακινητοποιούσαν τους ενοίκους και αφαιρούσαν κοσμήματα και τιμαλφή ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, ενώ όταν αυτό καθίστατο εφικτό αφαιρούσαν ακόμη και τα οχήματα των θυμάτων τους.

Οι ώρες που επέλεγαν τα μέλη της οργάνωσης να δράσουν ήταν κυρίως οι πρώτες πρωινές, ενώ για την μετάβαση και διαφυγή τους, από και προς τους χώρους των ληστειών, χρησιμοποιούσαν κλεμμένα οχήματα στα οποία είχαν τοποθετήσει πλαστές πινακίδες, που αντιστοιχούσαν σε οχήματα ίδιας μάρκας, μοντέλου και χρώματος με τα κλεμμένα, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό να μην κινούν υποψίες.

Επιπλέον, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του έτους 2017, είχε διακριβωθεί η δράση δύο ατόμων που εισέρχονταν σε καταστήματα ψυχαγωγικών παιγνίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Με την απειλή όπλων, αφού ακινητοποιούσαν υπαλλήλους και πελάτες, αφαιρούσαν χρήματα από τα καταστήματα, καθώς και χρήματα, συσκευές κινητών τηλεφώνων και προσωπικά αντικείμενα από τους υπαλλήλους και πελάτες. Τα άτομα αυτά κάλυπταν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας καπέλο τύπου τζόκεϊ, φούτερ με κουκούλα και μαντήλι.

Από την συνδυαστική έρευνα των συγκεντρωθέντων στοιχείων, διακριβώθηκαν τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά των δραστών, και σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία προέκυψε ότι στις συγκεκριμένες ληστείες συμμετείχε ο 34χρονος συλληφθείς, μαζί με έναν εκ των αγνώστων συνεργών του.

 

Από τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία της έρευνας, τα μέλη της ομάδας φαίνονται να ενέχονται σε οκτώ (8) ληστείες και δύο (2) διαρρήξεις σε οικίες, τέσσερις (4) ληστείες σε καταστήματα τεχνικών – ψυχαγωγικών παιγνίων και μία ακόμη κλοπή οχήματος, ενώ  εκτιμάται η συμμετοχή τους σε δεκάδες ακόμη ληστείες και διαρρήξεις.

Η έρευνα συνεχίζεται για τη διακρίβωση όλου του εύρους της εγκληματικής τους δραστηριότητας, την πλήρη αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης και τον εντοπισμό των συνεργών τους που αναζητούνται. Το οικονομικό όφελος που μέχρι στιγμής διαπιστώθηκε ότι αποκόμισε η εγκληματική ομάδα από την παράνομη δράση της, υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τις 200.000 €.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες, και αυτοκίνητα, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • δυο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες,
  • τρία (3) πιστόλια, το ένα με σιγαστήρα,
  • δύο μαχαίρια ,
  • το χρηματικό ποσό των 5.820 ευρώ,
  • πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων,
  • δύο ζευγάρια πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας,
  • πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων,
  • κουκούλες full-face και γάντια,
  • πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών και παλαιών νομισμάτων,
  • δύο ηλεκτρικούς εκκενωτές (tazer) και ένα σπρέι πιπεριού,
  • ποσότητα ναρκωτικών ουσιών,
  • πλήθος συσκευών κινητής τηλεφωνίας και τηλεφωνικών συνδέσεων,
  • πλαστές ταυτότητες και άδειες οδήγησης αλλοδαπών αρχών.

Οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοιου είδους εγκλήματα, όπως κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες, ενώ έχουν εκτίσει  πολυετείς ποινές φυλάκισης σε διάφορα καταστήματα κράτησης της χώρας. Επιπλέον, ο 45χρονος έχει κατηγορηθεί και για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πλαστογραφίες.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις