Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο χειρουργείο σήμερα η 19χρονη που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο Αγρίνιο-ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τη στιγμή του τραυματισμού

Στο χειρουργείο σήμερα η 19χρονη που χτυ...

Πόσο επικίνδυνες είναι οι φωτοβολίδες ευθείας βολής

Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή που φωτοβολίδα ευθείας βολής χτυπά τη 19χρονη κατά τη διάρκεια πορείας για την επέτειο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Αγρίνιο, τραυματίζοντάς την σοβαρά στο πρόσωπο.

Στο βίντεο αυτό φαίνεται άγνωστος να εκτοξεύει τη φωτοβολίδα, η οποία διασχίζει όλη την πλατεία, περνά ανάμεσα από κόσμο και τελικά χτυπά τη 19χρονη, η οποία καθόταν αμέριμνη στο παγκάκι.

 

Οι φωτοβολίδες αυτές κινούνται ευθεία και με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Αν μάλιστα χτυπήσουν κάπου, μπορούν να κατευθυνθούν προς διάφορες κατευθύνσεις, κάτι που σημαίνει ότι από καθαρή τύχη δεν υπήρξε άλλο θύμα στην πλατεία που ήταν κατάμεστη από κόσμο.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες προσπαθούν μέσα από το βίντεο αυτό και από άλλα που έχουν στην κατοχή τους να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες.

Την ίδια ώρα η υγεία της 19χρονης βελτιώνεται, οι γιατροί της χορηγούν αντιβίωση, ενώ υποχωρούν και τα οιδήματα στο πρόσωπό της. Τη Δευτέρα θα υποβληθεί στην πρώτη χειρουργική επέμβαση και αν όλα πάνε καλά ενδεχομένως να πάρει εξιτήριο μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις