Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

DOLCE E GABBANA: ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ, ΜΠΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΝΤΙΒΕΣ ΣΕ ΕΝΑ SHOW-ΥΜΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

DOLCE E GABBANA: ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ, ΜΠΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γυναίκες σας αγαπάμε όπως κι αν είστε

Ηταν τελικά οι Dolce e Gabbana που απογείωσαν την απήχηση της Milan Fashion Week. Παθιασμένοι ιταλόφιλοι με μαξιμαλιστικά ρούχα-έργα τέχνης, εμπνευσμένα από την κουλτούρα και την παράδοση της πατρίδας τους ξεσήκωσαν τα διεθνή media ανεβάζοντας στην πασαρέλα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019 ώριμες σταρ της οθόνης και της μόδας αλλά και τωρινά είδωλα περνώντας δυναμικά το μήνυμα της διαφορετικότητας. Μόνικα Μπελούτσι, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Κάρλα Μπρούνι, Εύα Ερτζιγκόβα, Ελενα Κρίστενσεν, Κάρεν Ελσον, Μαρπέσα απέδειξαν πως η γυναικεία ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Όμως ο στόχος δεν ήταν μόνο η ανάδειξη ώριμων καλλονών. Η επίδειξη υπογράμμισε πως αγαπάμε τις γυναίκες κάθε σιλουέτας, φυλής, οικογενειακής κατάστασης, σεξουαλικής προτίμησης. Ετσι, στο Metropol του Μιλάνου παρέλασαν επίσης το plus size super model Ασλει Γκράχαμ, διασημότητες και ifluencers από Αμερική, Κίνα, Ιταλία, δίδυμες, gay, μαμά, γιαγιά με εγγονή κλπ Η «θεματική» σχεδόν επισκίασε τα κάλλη των τωρινών ωραίων και μοιραίων Εμιλι Ραταζκόβσκι, λαίδη Κίτι Σπένσερ, Σάρα Σαμπάιο, Στέλα Μάξγουελ, Μπάρμπαρα Πάλβιν ενώ ηχούσε ιταλική όπερα. Μάλιστα, ανάμεσα στους επωνύμους της front row ήταν η δημοφιλέστατη τραγουδίστρια Cardi B.

 

Στυλιστικά έκανε πρωτίστως εντύπωση το ντραπέ μίντι με τα μεγάλα πουά που τόνιζε τις καμπύλες της Μπελούτσι, η «τεατράλε» ογκώδης φρου-φρου τουαλέτα της Ερτζιγκόβα και όπως πάντα ο αμίμητος, υπερβολικά περίτεχνος διάκοσμος σε ρούχα, αξεσουάρ και ντεκόρ κεφαλής. Τα μπαρόκ ανάγλυφα, τα αμέτρητα άνθη, τα στέμματα έμπλεξαν με πάτσγουορκ, τούλια, δαντέλες, δίχτυα, βολάν, παραστατικά εμπριμέ και κορσέδες. Ένα μεγαλειώδες mix & mach που «τρέλανε κόσμο»…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View