Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από σήμερα οι αιτήσεις για το θεσμό του ακροατή φοιτητή στο πανεπιστήμιο Πατρών

Από σήμερα οι αιτήσεις για το θεσμό του ...

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της σύνδεσής του με την τοπική κοινωνία, συνεχίζει για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 την υλοποίηση του ιδιαίτερα επιτυχημένου θεσμού του «Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων».

Στόχος  παραμένει η διάχυση της ποιοτικής και έγκυρης επιστημονικής γνώσης με σεβασμό στην επιθυμία του σύγχρονου ανθρώπου για διαρκή επιμόρφωση. Ο θεσμός αυτός δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη, ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο σπουδών του, να παρακολουθήσει πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία ο ίδιος θα επιλέξει από τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών των Τμημάτων του Ιδρύματός μας που διαθέτουν μαθήματα για τον σκοπό αυτό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έντυπα ή ηλεκτρονικά από 24 Σεπτεμβρίου έως 14 Οκτωβρίου 2018 στο σύνδεσμο: http://www.upnet.gr/auditioner-application/. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο: https://www.upatras.gr/el/node/6357. Το συντονισμό της δράσης έχει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Έρευνας (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610-996649 και 2610-969046).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις