Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ ταξιδεύει στο Βερολίνο!

Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ τα...

Στο BAR CONVENT BERLIN 2018

Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗ  θα βρεθεί στο BAR CONVENT BERLIN 2018, ένα από τα σημαντικότερα Bar Shows παγκοσμίως!

Όπως αναφέρει σεανακοίνωση της η εταιρεία:

Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ θα είναι εκεί στις 8, 9 και 10 Οκτωβρίου 2018 στο ιστορικό Station Berlin, έναν πρώην σιδηροδρομικό σταθμό στην καρδιά του Βερολίνου που έχει μετατραπεί σε πολυχώρο (Hall 8, Booth 8-A01). Θα συμμετέχει με τα προϊόντα ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ, VERMOOD Vermouth Rosso / Bianco, BITTERÁNEO Mediterranean Bitters, Λικέρ ΚΑΣΤΡΟ «Κύβοι» και πολλά ακόμα! Ενώ, οι επιτυχημένοι bartenders Αργύρης Οικονομάκος και Αργύρης Σελιμάς θα παρουσιάσουν μεσογειακά cocktails με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Το BAR CONVENT BERLIN είναι ετήσια διεθνής έκθεση και bar show για τους επαγγελματίες της βιομηχανίας των μπαρ και των αλκοολούχων ποτών: παραγωγοί αλκοολούχων ποτών, αναψυκτικών, bartenders, bar managers και λοιποί επαγγελματίες του χώρου των μπαρ συγκεντρώνονται κάθε χρόνο σε αυτό το τεράστιο διεθνές δίκτυο.

Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ δίνει ιδιαίτερο βάρος στην επιστημονική έρευνα και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων από εκχύλιση και απόσταξη με πηγή έμπνευσης βότανα και φρούτα της ελληνικής γης και της Μεσογείου γενικότερα. Καθώς για την προώθησή τους επιδιώκει τη συνεργασία με  εξειδικευμένους επαγγελματίες των μπαρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η συμμετοχή της εταιρείας στο BAR CONVENT BERLIN είναι μία ευκαιρία για τη διάδοση των προϊόντων και της φιλοσοφίας της διεθνώς.

Η εταιρεία μας συμμετέχει στο BAR CONVENT BERLIN ως δικαιούχος της Δράσης ''Επιχειρούμε Έξω - Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό'' του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.castro-spirits.gr , www.barconvent.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life