Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τα φιλμ "Υπεράνω Πάσης Υποψίας" και "Μια Μικρή Χάρη" στις Ελληνικές αίθουσες από την Σπέντζος

Τα φιλμ "Υπεράνω Πάσης Υποψίας"...

Παίζουν οι Πολ Ραντ και Μπλέικ Λάιβλι αντίστοιχα

Βασισμένο στην αληθινή ιστορία ενός αθλητή που έγινε κατάσκοπος είναι το Αμερικάνικο φιλμ «The Catcher Was a Spy - Υπεράνω Πάσης Υποψίας», μία δραματική ταινία σε σκηνοθεσία Μπεν Λιούιν με τους: Πολ Ραντ, Τζεφ Ντάνιελς, Σιένα Μίλερ και τον Μαρκ Στρονγκ που είχε κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Σάντανς στη Γιούτα τον περασμένο Ιανουάριο και είχε αφήσει γενικά καλές εντυπώσεις.

Διάρκεια: 98 λεπτά.

Η ταινία σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ βγήκε στις Αθηναικές αίθουσες στις 20/9.

Πρώην διάσημος παίκτης του μπέιζμπολ, ο Μο Μπεργκ στρατολογείται κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ως μυστικός πράκτορας και το 1944 αποστέλλεται στην Ευρώπη με εντολή να σκοτώσει τον πυρηνικό φυσικό Βέρνερ Χάιζενμπεργκ, επικεφαλής του γερμανικού προγράμματος κατασκευής ατομικής βόμβας. O Μπεργκ δεν είναι ένας συνηθισμένος αθλητής, είναι μορφωμένος, μιλάει εννέα γλώσσες και συχνά τον καλούν σε ένα δημοφιλές παιχνίδι γνώσεων της τηλεόρασης. Παρά την αναγνωσιμότητα του ο Μπεργκ παραμένει ένας αινιγματικός άνδρας με ταλέντο στο να κρατάει μυστικά.

Όπως έγραψε το Αθηνόραμα, φροντισμένο ως παραγωγή, αλλά αναποφάσιστο ως προς τον αφηγηματικό τόνο ιστορικό δράμα, το οποίο αναβιώνει ξέπνοα μια αληθινή ιστορία.

Το σενάριο του  Robert Rodat είναι βασισμένο στη νουβέλα του Nicholas Dawidoff. Παίζουν και οι Guy Pearce και Paul Giamatti.

Από την Σπέντζος θα βγει στις 27/9/2018 στις Ελληνικές αίθουσες το θρίλερ με τίτλο «Μια Μικρή Χάρη – A Simple Favor». Πρόκειται για Αμερικανική παραγωγή σε σκηνοθεσία: Paul Feig και σενάριο της Jessica Sharzer που έχει βασιστεί στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Darcey Bell που κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Με τις Anna Kendrick και Blake Lively, και μαζί τους, τους Henry Golding, Andrew Rannells, Linda Cardellini, Jean Smart, Rupert Friend.

Σύνοψη:

Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από την Στέφανι μια μαμά «vlogger» που αναζητά την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της καλύτερης της φίλης , της Έμιλι. Η Έμιλι ένα πρωινό της τηλεφωνεί και της ζητάει μια μικρή χάρη, να παραλάβει η Στέφανι  τον γιό της από το σχολείο μέχρι η ίδια να επιστρέψει από την δουλεία της. Από εκείνη την στιγμή τα ίχνη της Έμιλι αγνοούνται.

H διάρκειας σχεδόν 2 ωρών ταινία, έχει αρχίσει να προβάλλεται στις ΗΠΑ και οι έως τώρα εισπράξεις της κυμαίνονται στα 20 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 5 από την προβολή της στον υπόλοιπο κόσμο.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture