Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση 40χρονος στο ΠΓΝΠ- Δεν πάσχει από τη νόσο των λεγεωνάριων

Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση 40χρονος στο ...

Αυτό ανέφερε η διοικήτρια του Πανεπιστημαικού Νοσοκομείου στο thebest.gr

Ένας άνδρας περίπου 40 ετών εισήχθη την περασμένη Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο με αναπνευστική δυσχέρεια και νοσηλεύεται στη Μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή ενώ αναφορικά με αυτό που ακούστηκε πως πάσχει από τη λεγόμενη νόσο των λεγεωνάριων, η διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Παναγούλα Μαμμή μιλώντας στο thebest.gr μας είπε πως έγινε ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος και εξετάσεις από τους γιατρούς για τη νόσο των λεγεωνάριων και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Όπως πρόσθεσε η Διοικήτρια του Ρίου, ο έλεγχος του ασθενούς συνεχίζεται ώστε να δουν οι γιατροί το μικρόβιο που ευθύνεται για το πρόβλημα της υγείας του 40χρονου άνδρα και αν είναι ιογενές.

Αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να αποφασίσουν και οι γιατροί ποια φαρμακευτική αγωγή θα χορηγήσουν στον ασθενή για την αντιμετώπιση του προβλήματος του. Όπως προείπαμε, η κατάσταση της υγείας του είναι αυτή τη στιγμή σοβαρή. Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις