Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Πατρινή εταιρεία SAMMY στο θεματικό πάρκο των Startups της ΔΕΘ –ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η Πατρινή εταιρεία SAMMY στο θεματικό πά...

Συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού και εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου

Η Πατρινή startup SaMMY ήταν μία από τις επιχειρήσεις που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο θεματικό πάρκο της 83ης ΔΕΘ, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον τόσο του κοινού όσο και των εκπροσώπων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου που επισκέφτηκαν την έκθεση, παρουσιάζοντας τις τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των μαρίνων και για τους ταξιδιώτες με σκάφη αναψυχής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως είναι γνωστό η 83η Διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ξεπερνώντας τους 283.000 επισκέπτες. Η 83η διοργάνωση ήταν η πλέον διεθνοποιημένη των τελευταίων ετών, με την παρουσία των ΗΠΑ ως τιμώμενης Χώρας να δίνει τον τόνο των διεθνών συμμετοχών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής συμμετείχαν στο περίπτερο 13, με 52 αμερικανικές εταιρείες κολοσσούς, κυρίως του τεχνολογικού κλάδου, όπως η Microsoft, η Google, η ORACLE, η Hewlett Packard, η Cisco, η Facebook και η Coca Cola, που παρουσίασαν τα σύγχρονα επιτεύγματά τους.

Η έκθεση φιλοξένησε φέτος ένα θεματικό πάρκο με περισσότερες από 100 νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups) και τίτλο «Ψηφιακή Ελλάδα (Digital Greece)» με την υποστήριξη του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ).

Το εν λόγω θεματικό πάρκο συγκέντρωσε για 1η φορά στην Ελλάδα το σύνολο της start up κοινότητας, καταλαμβάνοντας ολόκληρο το περίπτερο 12, το δεύτερο μεγαλύτερο περίπτερο του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (συνολικού εμβαδού περίπου 3.000 τ.μ.).

*Οι επικεφαλής της startup είχαν συνάντηση στην 83η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ), Νίκο Παππά αλλά και την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά