Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιος είναι ο κυρ Βασίλης (φιδέμπορας) που συναντήθηκε στην Πάτρα με τον Αποστόλη της Ελληνοφρένειας - Τα best off του– ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ποιος είναι ο κυρ Βασίλης (φιδέμπορας) π...
Βγενόπουλος Φάνης

Για πρώτη φορά τα είπαν από κοντά

Για τους φανατικούς ακροατές της ραδιοφωνικής «Ελληνοφρένειας» ο κυρ Βασίλης από την Πάτρα γνωστός και ως «φιδέμπορας» αποτελεί κάτι σα θρύλο και αυτό διότι έχει χαρίσει μερικές από τις πλέον επικές στιχομυθίες με τον Αποστόλη που αγαπήθηκαν από το κοινό κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως εάν πληκτρολογήσεις το όνομά του στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου, θα εμφανιστούν 42.700 αποτελέσματα, ενώ έχει και fan page στο facebook!

Πως όμως, ο κυρ Βασίλης κατάφερε να μπει στις καρδιές μιας σημαντικής μερίδας των Ελλήνων;

Όλα ξεκίνησαν πριν από χρόνια, όταν ο κυρ Βασίλης κάλεσε οργισμένος στο τηλέφωνο τον Αποστόλη για να διαμαρτυρηθεί επειδή ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ, έδειχνε ντοκιμαντέρ με φίδια. Ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος με τον Αποστόλη, και γρήγορα ο διάλογος έγινε ο αγαπημένος των ακροατών της εκπομπής, που τον ζητούσαν ξανά  και ξανά.

Το επόμενο «χτύπημα» του κυρ Βασίλη, ο  οποίος τότε δεν είχε ακόμη αποκαλύψει το όνομά του και ήταν γνωστός ως «φιδέμπορας», ήταν  για τους «λαθρομετανάστες στην Πάτρα» για να ακολουθήσει ένας διάλογος με τον Αποστόλη, που έκανε έξαλλο τον κυρ Βασίλη και μας χάρισε μερικές ακόμη στιγμές γέλιου.

Τρίτο «χτύπημα» του κυρ Βασίλη ήταν οι λαμπτήρες μέσα από τις οποίες έβγαιναν κατσαρίδες και φίδια, όπως του είπε ο Αποστόλης με  τον κυρ Βασίλη να εξοργίζεται και να ρίχνει αρκετά μπινελίκια.

Το κλίμα αντιστράφηκε από τότε που η «Ελληνοφρένεια» μετακόμισε στη ραδιοφωνική συχνότητα του Real και ο κυρ Βασίλης έκανε επανεμφάνιση μετά από πολύ καιρό.

Μάλιστα, ο κυρ Βασίλης είναι ίσως ο μοναδικός ακροατής της «Ελληνοφρένειας» που έχει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του Αποστόλη.

Οι δυο τους τα βρήκαν εάν και ο κυρ Βασίλης δεν μπορεί να «χωνέψει» το γεγονός ότι ο Αποστόλης «γλυκοκοιτάει» τα αγοράκια και για αυτό με κάθε ευκαιρία τον καλεί να μαζευτεί και να νοικοκυρευτεί με μια «καλή τσουπούλα».

Σε κάθε περίπτωση οι ακροατές της «Ελληνοφρένειας» περιμένουν πως και πως πότε θα ξαναχτυπήσει ο κυρ Βασίλης, με τις αναλύσεις του για την πολιτική κατάσταση της χώρας, αλλά και για τα προβλήματα στην καθημερινότητά του.

Μάλιστα, όταν ο κυρ Βασίλης έχει καιρό να εμφανιστεί τότε ο Αποστόλης τον παίρνει τηλέφωνο για να τα πουν!

Άντρας παλαιάς κοπής με σεβασμό στις παραδόσεις, πηγαίος και λίγο οξύθυμος, ο κυρ Βασίλης από την Πάτρα δίκαια έχει αγαπηθεί, μιας και σε αυτόν αναγνωρίζουμε μια οικεία φιγούρα, που βιώνει τις συνέπειες της κρίσης και δεν διστάζει να τα πει έξω από τα δόντια, με το δικό του «παλιακό» ύφος.

Συνταξιούχος με πενιχρή σύνταξη παντρεμένος με «την κυρά του» όπως λέει και δύο κόρες άνεργες, χωρίς πλέον αυτοκίνητο, ο κυρ Βασίλης δεν το βάζει κάτω και το παλεύει όπως μπορεί.

Στο πρόσωπο του κυρ Βασίλη, βλέπουμε τον άνθρωπο της διπλανής  πόρτας που πλέον δηλώνει ότι θα ψηφίσει «επανάσταση» γιατί δεν πάει άλλο.

Όταν λοιπόν, ο Αποστόλης της «Ελληνοφρένειας» εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα ως Τσολιάς στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, ο κυρ Βασίλης ήταν εκεί και αποκάλυψε το πρόσωπο του.

Η συνάντηση καταγράφηκε, με τον Αποστόλη να ρίχνει όλες τις ατάκες που έκαναν διάσημο τον κυρ Βασίλη για τα φίδια, τον κολέα, «από την Πάτρα σε έχω παρμένο», τη νταμιζάνα με το κρασί, τη μηχανή φλωρέτα, τα χωράφια κτλ, και τον ίδιο να είναι έκδηλα αμήχανος.

Δείτε το βίντεο από την «Ελληνοφρένεια»:

Ακολουθούν  οι παρεμβάσεις του κυρ Βασίλη στην εκπομπή:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight