Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται τον Μάρτιο του 2019 η «Captain Marvel» με την Μπρι Λάρσον -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Έρχεται τον Μάρτιο του 2019 η «Captain M...

Θα δούμε τη νέα ταινία της Μάρβελ κόμικς και στην Πάτρα

To Αμερικανικό περιοδικό Entertainment Weekly κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα με εξώφυλλο την ηθοποιό Μπρι Λάρσον ως Captain Marvel και τώρα μαθαίνουμε πως η συγκεκριμένη ταινία που ακολουθεί την Carol Danvers τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών, θα βγει στις αίθουσες την ερχόμενη άνοιξη.

Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, το φιλμ «Captain Marvel» σε σκηνοθεσία Anna Boden, Ryan Fleck και με προυπολογισμό 152 εκατομμύρια δολάρια, είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα. Επίσης σηματοδοτεί την πρώτη ταινία της Μάρβελ που στηρίζεται σε γυναίκα ηρωίδα ως το επίκεντρο της. Η 29χρονη Μπρι Λάρσον κέρδισε το 2015 το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για το «Room».

Στην ταινία «Captain Marvel» που θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 7 Μαρτίου 2019 σε διανομή από την Feelgood ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ (θα παιχθεί και σε 3D, και στις Πατρινές αίθουσες), παίζουν και ο Τζουντ Λο, ο Σάμιουελ Τζάκσον, κ.α.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture