Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κυκλοφοριακό χάος στα Ταμπάχανα- 12 λεπτά για 200 μέτρα- Πρεμιέρα για τα φανάρια της Περιμετρικής –ΦΩΤΟ

Πάτρα: Κυκλοφοριακό χάος στα Ταμπάχανα- ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Ανησυχούν οι κάτοικοι ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν

Μπήκαν σε λειτουργία από σήμερα Πέμπτη τα φανάρια στην έξοδο της Μικρής Περιμετρικής της Πάτρας στα Ταμπάχανα, εντείνοντας την αγωνία των διερχόμενων οδηγών που βλέπουν ήδη, χωρίς ουσιαστικά ο δρόμος να έχει παραδοθεί επισήμως, το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή να αυξάνεται. Αρόης-Μεσσάτιδος, 12ου Συντάγματος, 3ου Ορειβατικού, Γερμανού και άλλες οδοί πέριξ της κεντρικής διασταύρωσης, «πνίγονται» από την κίνηση.

-Είναι χαρακτηριστικό αυτό που κατάγραψε το πρωί το thebest.gr. Από το πεύκο της Αρόης μέχρι και τη διασταύρωση των Ταμπαχάνων, για μια απόσταση δηλαδή 150-200 μέτρων, χρειαστήκαμε 12 ολόκληρα λεπτά. Η ώρα ήταν 9:00 που σημαίνει ότι οι γονείς είχαν μεταφέρει ήδη τα παιδιά τους στο σχολείο ενώ και έμποροι-εμποροϋπάλληλοι βρίσκονταν ήδη στο πόστο τους.

 

-Αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετώπιζε και ο κλάδος προς τα Σύνορα με την ουρά των αυτοκινήτων να φθάνει τουλάχιστον μέχρι το νεκροταφείο, σε κάποιες περιπτώσεις δε μέχρι το στρατόπεδο του ΚΕΤΧ.

 

-Εξίσου κακή ήταν η εικόνα και στην 3ου Ορειβατικού με τα οχήματα να ξεκινούν από το φανάρι των Ταμπαχάνων και να φθάνουν μέχρι την πλατεία Μαρούδα.

 

Πάτρα: Δύο τελικά οι λωρίδες κυκλοφορίας στα Ταμπάχανα στην έξοδο της Περιμετρικής- Αναστέλλεται η κινητοποίηση

 

-Το μεσημέρι ο κυκλοφοριακός φόρτος μεταφέρεται κυρίως στην οδό Γερμανού με τα νεύρα των οδηγών και σε αυτή την περίπτωση να «χτυπάει κόκκινο».

Εκείνο που προκαλεί επιπρόσθετο προβληματισμό σε κατοίκους και διερχόμενους οδηγούς είναι το γεγονός ότι στην έξοδο της Περιμετρικής όπου τοποθετήθηκαν τα φανάρια απαγορεύεται στα οχήματα να στρίβουν αριστερά δηλαδή προς Σύνορα και Αρόη. Στο σημείο υπάρχει απαγορευτική ταμπέλα ενώ όταν ανάβει το πράσινο πορτοκαλί παλλόμενα βελάκια υπάρχουν μόνο για όσους θέλουν να στρίψουν δεξιά, δηλαδή προς την οδό Γερμανού.

Οι συμπολίτες που επικοινώνησαν με το thebest.gr εκφράζουν την απορία τους για την συγκεκριμένη απαγόρευση και διερωτώνται όσιοι οδηγοί μπαίνουν στην Μικρή Περιμετρική από τον κόμβο της Αγίας Σοφίας με προορισμό την Αρόη ή τα Σύνορα, Εγλυκάδα κ.α. πώς θα φθάνουν τελικά στον προορισμό τους;

 

Μικρή Περιμετρική και Κανακάρη αλλάζουν τη φυσιογνωμία της Πάτρας – Τα επόμενα βήματα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις