Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Μ' ένα σκίτσο το κάλεσμα του Αλ. Χρυσανθακόπουλου για τα εγκαίνια του γραφείου του

Πάτρα: Μ' ένα σκίτσο το κάλεσμα του Αλ. ...

Της Δημοτικής κίνησης που είναι επικεφαλής, "Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη"

Μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο, ένα σκίτσο απευθύνει το κάλεσμα του για τα εγκαίνια των γραφείων του συνδυασμού του, της Δημοτικής Κίνησης "Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη", ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 7 μμ στην Αλεξ. Υψηλάντου 100 και Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνει αγιασμός και θα ακολουθήσει χαιρετισμός του υποψήφιου Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, και μια όμορφη και εύγεστη βραδιά όπου "είστε όλες και όλοι σας ευπρόσδεκτοι!» όπως αναφέρει η πρόσκληση.

Στο σκίτσο, βλέπουμε να λέγονται διάφορα για τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο που ήταν και πρώην βουλευτής Αχαΐας, όπως ότι είναι ασυμβίβαστος, στο πλευρό της νεολαίας, αντιστέκεται στην παρακμή, είναι ενάντια στο κατεστημένο και έχει το θάρρος της γνώμης του.

«Η ενότητα των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης, η κοινή μας αγάπη για αυτήν και το ολοκληρωμένο και άμεσα εφαρμόσιμο Πρόγραμμά μας είναι ο κοινός τόπος, για να προχωρήσουμε στο προσεχές μέλλον σε μια Δημόσια Προγραμματική Συμφωνία Συμπόρευσης! Ελάτε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε ισότιμα απόψεις!», αναφέρεται στο κάλεσμα της Δημοτικής κίνησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις