Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λαφαζάνης από την Πάτρα: Θέλουμε εκλογές όσο το δυνατόν πιο γρήγορα - ΦΩΤΟ

Λαφαζάνης από την Πάτρα: Θέλουμε εκλογές...

Στις 18:00 θα γίνει σύσκεψη με μέλη και φίλους της Λαϊκής Ενότητας

Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, ο Γενικός Γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης. Η επίσκεψη του επικεφαλής της ΛΑΕ έγινε στο πλαίσιο περιοδειών στελεχών του κόμματος με στόχο την ενημέρωση του ελληνικού λαού για το πρόγραμμα της Λαϊκής Ενότητας αλλά και την ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Στις 10:00 π.μ. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με στελέχη της Λαϊκής Ενότητας περιόδευσαν στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, ενώ μετά ακολούθησε περιοδεία στην πόλη.

Στις 13:30 μ.μ. δόθηκε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου στην Πλατεία Γεωργίου.

Στην συνέχεια, ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας παραχώρησε συνέντευξη τύπου, όπου αναφερόμενος στην επίσκεψη στον «'Αγιο Ανδρέα», είπε ότι «αντιμετωπίζει οξύτατα προβλήματα» προσθέτοντας ότι «εμείς θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα του δημόσιου συστήματος υγείας». Σχετικά με την περιοδεία στο κέντρο της πόλης, είπε ότι «μιλήσαμε με πάρα πολύ κόσμο» και χαρακτήρισε ως «εντυπωσιακή την αποδοχή των θέσεων της Λαϊκής Ενότητας» συμπληρώνοντας ότι «αυτό έρχεται να καταδείξει, πως η παράταξή μας έχει μία ευρεία και δυναμική ανοδική πορεία».

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε μεταξύ άλλων ότι «τα σημερινά κατεστημένα κόμματα των μνημονίων, της επιτήρησης και της εποπτείας, αντιμάχονται μόνο για την καρέκλα και τα προνόμια της εξουσίας, ενώ δεν ενδιαφέρονται για το εθνικό και λαϊκό συμφέρον». Κατόπιν μίλησε για την συμφωνία των Πρεσπών, η οποία όπως είπε, «είναι εθνικά επιβλαβής και ασύμφορη», προσθέτοντας ότι «δεν βοηθάει την ειρήνη και την συνεργασία, ούτε ανάμεσα στις δύο χώρες, ούτε στα Βαλκάνια».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις βουλευτικές εκλογές, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι «εμείς επιδιώκουμε να γίνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», αλλά όπως συμπλήρωσε, «ο χρόνος διεξαγωγής τους είναι επιλογή του Αλέξη Τσίπρα», τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «το διακύβευμα θα είναι τα εθνικά, τα οικονομικά και τα κοινωνικά θέματα».

Στις 18:00 μ.μ. θα ακολουθήσει σύσκεψη με μέλη και φίλους της Λαϊκής Ενότητας, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Πλατεία Γεωργίου Α’ 25

Σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας:

"Ο Πρόεδρος της ΛΑ.Ε. κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης επισκέφθηκε τα γραφεία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών όπου είχε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΕΣΠ  και τον Πρόεδρο της ΟΕΣΠ & ΝΔΕ για τα αιτήματα και τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Ειδικότερα οι Πρόεδροι αναφέρθηκαν στα προβλήματα του ασφαλιστικού, στην ανάγκη ίδρυσης Αναπτυξιακής Τράπεζας, στον ακατάσχετο λογαριασμό, στους διακανονισμούς με τη ΔΕΗ και στην προστασία της πρώτης κατοικίας των εμπόρων και της επαγγελματικής στέγης.

Ο κ. Λαφαζάνης εξέφρασε την συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα του εμπορικού κόσμου και ανέφερε ότι είναι αναγκαία μία ευρεία «σεισάχθεια» δίκαιης διαγραφής των χρεών των ΜμΕ ούτως ώστε να είναι δυνατή η επανεκκίνηση της οικονομίας.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ δώρισε στον κ. Λαφαζάνη το Ιστορικό Ημερολόγιο 2018 που περιλαμβάνει υλικό από το ψηφιοποιημένο  αρχείο του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών και επιδόθηκαν υπομνήματα εκ μέρους του ΕΕΣΠ και της ΟΕΣΠ & ΝΔΕ με τις θέσεις και τις προτάσεις του εμπορικού κόσμου.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Ρώρος, ο Πρόεδρος της ΟΕΣΠ & ΝΔΕ κ. Βαγενάς και ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Ζαφειρόπουλος. Στην αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. συμμετείχαν ο πρώην Βουλευτής κ. Πετράκος και ο κ. Φλαμιάτος, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις