Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάτοικοι του Ρίου ζητούν να μπουν ηχοπετάσματα στην οδό Βασιλείου Σταυροπούλου- Δεν αντέχουν τον θόρυβο

Κάτοικοι του Ρίου ζητούν να μπουν ηχοπετ...

Για να γλυτώσουν από τον ενοχλητικό θόρυβο από τον αυτοκινητόδρομο

Κάτοικοι του Ρίου Πατρών συνέταξαν επιστολή, με την οποία θέλουν όπως λένε να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για δύο σημαντικά θέματα της καθημερινότητας τους.

Όπως λένε, το έργο της Ολυμπίας Οδού (Νέα Ε.Ο Αθηνών – Πατρών) έχει ολοκληρωθεί. Οι ίδιοι διαμένουν στην περιοχή του Ρίου, του Δήμου Πατρών, περί την Χ.Θ. 1187550,00, όπου κατασκευάστηκε ο Α/Κ ΚΟΠΑ.Πατρών, περί την Χ.Θ. 1187550,00, όπου κατασκευάστηκε ο Α/Κ ΚΟΠΑ.

Πρώτον, με την επιστολή διαμαρτύρονται προς την Γενική Γραμματεία Υποδομών, Γεν. Δ/νση Συγκοινωνιακών Υποδομών και συγκεκριμένα προς την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κατασκευής Έργων με Σύμβαση Παραχώρησης Πελοποννήσου & Βόρειας Ελλάδος, για τη μη πρόβλεψη τοποθέτησης ηχοπετασμάτων επί της οδού Βασιλείου Σταυροπούλου ανάμεσα Αγίου Γεωργίου και Αγίας Βαρβάρας, και την προστασία των κατοικιών από τον υπερβολικό κι ενοχλητικό θόρυβο που προκαλείται από τις μηχανές και τα αυτοκίνητα διαταράσσοντας την ζωή των περιοίκων 24 ώρες το 24ωρο.

Όπως λένε, έχουν γνωστοποιήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στους παρακάτω φορείς (Αριθμό Πρωτοκόλλου 135921/17-10-2017 ):

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

ΥΠΕΧΩΔΕ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΙΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κα. ΝΙΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ.

Μέχρι στιγμής όπως αναφέρουν, δεν έχουν λάβει καμία απάντηση από κανέναν.

Δεύτερον, όπως συνεχίζουν, «θα δείτε στις συνημμένες φωτογραφίες, επί της οδού Βασιλείου Σταυροπούλου μεταξύ Ηρώων Πολυτεχνείου και Αγίας Βαρβάρας, το πεζοδρόμιο που έδωσε εντολή o υπεύθυνος για την πεζοδρόμηση όλης της οδού Βασ. Σταυροπούλου που συνορεύει με το τείχος της ΝΕΟ κι έφτιαξαν οι εργάτες, έχει χώμα/μπάζωμα 2,36cm, πεζοδρόμιο 1,45cm κι άσφαλτο 6m ενώ το αρχικό σχέδιο, όπως μας επιβεβαίωσε ο συνεργάτης του ΥΠΕΧΩΔΕ που ήρθε για τον έλεγχο, ήταν 70cm χώμα/μπάζωμα, 1,5m πεζοδρόμιο και  άσφαλτο 7,20cm.

Δυστυχώς έχουμε έναν δρόμο-τοίχο μπροστά στις κατοικίες μας - έκτρωμα. Επιθυμούμε την γρήγορη δενδροφύτευση και τοποθέτηση ηχοπετασμάτων. Επίσης αξίζει να σημειωθεί, το αυλάκι στην ίδια οδό που εδώ κι ενάμιση χρόνο ανοίχτηκε από την Ολυμπία Οδό, για ανεξήγητους λόγους, με αποτέλεσμα να ρίχνονται εκεί μέσα λύματα, να υπάρχει δυσοσμία και να υποφέρουμε από τρωκτικά, μύγες και κουνούπια».

Τέλος οι συγκεκριμένοι κάτοικοι του Ρίου κάνουν λόγο για προχειροδουλειά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις