Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΠΟ 8/11 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΑΙΝΙΑ "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ"

ΑΠΟ 8/11 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΑΙΝΙΑ "ΤΟ Κ...

Με πρωταγωνίστρια την Claire Foy

H Lisbeth Salander, η cult φιγούρα και ομώνυμος χαρακτήρας της σειράς βιβλίων Millenium του Σκανδιναβού συγγραφέα Stieg Larsson, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης», σε σκηνοθεσία του 40χρονου δημιουργού Fede Alvarez από την Ουρουγουάη.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ιδιαίτερα επιτυχημένου βιβλίου του David Lagercrantz (4ο βιβλίο της σειράς και το πρώτο που δεν έγραψε ο Λάρσον, ο οποίος πέθανε το 2004).

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της αυτόκλητης τιμωρού που κατά το παρελθόν είχαμε δει την Νούμι Ραπάς και την Ρούνι Μάρα, αυτή τη φορά είναι η 34χρονη Αγγλίδα ηθοποιός Claire Foy, σταρ της σειράς «The Crown» και κάτοχος Χρυσής Σφαίρας για το ρόλο της Βασίλισσας Ελίζαμπεθ.

Σκηνοθέτης όπως προείπαμε είναι ο Fede Alvarez, δημιουργός του αναπάντεχου blockbuster «Μην Ανασαίνεις» (“Don’t Breathe”).

Η ταινία όπου παίζει και ο Σουηδός ηθοποιός Sverrir Gudnason, θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου 2018 σε διανομή από την Feelgood, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture