Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο γλυκός παππούς που ομορφαίνει τα σχολεία της Πάτρας χρειάζεται την αγάπη μας - Γιατί δε θα ζωγραφίσει σχολεία το επόμενο διάστημα

Ο γλυκός παππούς που ομορφαίνει τα σχολε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Κατσίποδου για τις δύσκολες στιγμές που περνά...

Δύσκολες στιγμές περνά ο "γλυκός παππούς" που έχει δώσει χαρά σε πολλά  παιδιά ζωγραφίζοντας τα σχολεία τους. Όπως ενημέρωσε μέσω facebook το επόμενο διάστημα δε θα μπορεί να το κάνει καθώς κάποιο δικό του πρόσωπο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο Γιώργος Κατσίποδος  είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων καθώς με ανιδιοτέλεια και αγάπη πρόσφερε αυτό που μπορούσε.

Ο "παππούς ο Γιώργος" από την Πάτρα που αλλάζει την εικόνα των σχολείων έγινε πανελλήνιο θέμα- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ο συνταξιούχος ελαιοχρωματιστής  είχε μιλήσει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό  στο προαύλιο του 4ου δημοτικού σχολείου της Πάτρας, στην περιοχή της Άνω πόλης.

Ο αγαπημένος παππούς - ζωγράφος των μαθητών της Πάτρας μεταμορφώνει ένα ακόμη σχολείο- ΦΩΤΟ

Στο Facebook έγραψε:

"Αγαπημένοι Φίλοι μου για όσους και όσες με έχετε καλέσει να επισκεφθώ και να ζωγραφίσω και το δικό σας Σχολείο .... Με μεγάλη λύπη θέλω να σας ενημερώσω ότι για λόγους υγείας δικού μου συγγενικού προσώπου θα αναγκαστώ να απέχω από κάθε εργασία στα Σχολεία για το διάστημα τουλάχιστον ενός μηνός γιατί θα πρέπει να είμαι συνεχώς δίπλα του !!!!

Και αν με την βοήθεια του θεού και με την αγάπη σας πάνε όλα καλά τότε μπορεί να συνεχίσω την Προσφορά της δημιουργίας και σε άλλα Σχολεία δίνοντας χαρά και σε άλλα παιδάκια !!!!! Σας ευχαριστώ όλους !!!! ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΣΑΣ !!!"

Κάτω από την ανάρτηση του πολλοί φίλοι του εύχονται καλή δύναμη και περαστικά προκειμένου να συνεχίσει το χρωματιστό του έργο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις