Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γ. Πανουσόπουλου - Πρωταγωνιστεί η κούκλα κόρη του, Μαργαρίτα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα της νέας ται...

Τίτλος του φιλμ, «Σ’ Αυτή τη Χώρα Κανείς δεν Ήξερε να Κλαίει»

«Σ’ Αυτή τη Χώρα Κανείς δεν Ήξερε να Κλαίει». Αυτός είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του Έλληνα βετεράνου κινηματογραφιστή Γιώργου Πανουσόπουλου που βγαίνει από την Πέμπτη 20/9/2018 σε διανομή της Feelgood, στις αίθουσες. Η επίσημη καλοκαιρινή πρεμιέρα της ταινίας έγινε παρουσία των συντελεστών του φιλμ και πολλών καλεσμένων από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στον θερινό κινηματογράφο Cine Φλοίσβος στo Φάληρο στην Αθήνα και είχε τον χαρακτήρα μίας προ-φεστιβαλικής πρεμιέρας του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας.

Μαζί με τον σκηνοθέτη Γιώργο Πανουσόπουλο, στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν οι πρωταγωνιστές της ταινίας Μαργαρίτα Πανουσοπούλου και Μπάμπης Χατζηδάκης, η Φωτεινή Τσακίρη, η Βαλέρια Χριστοδουλίδου, ο Serge Requet-Barville, o Γιάννης Χατζηγιάννης και ο Σταύρος Μερμήγκης, αλλά και οι σκηνοθέτες Πάνος Κούτρας, Νίκος Περάκης, Γιώργος Τσεμπερόπουλος και Ελίνα Ψύκου, ο σπουδαίος συγγραφέας Βασίλης Αλεξάκης, η ηθοποιός Μπέτυ Λιβανού που είναι σύζυγος του Γιώργου Πανουσόπουλου, οι ηθοποιοί Κατερίνα Λέχου και Νίκος Ορφανός, η συγγραφέας γαστρονομίας Νταϊάν Κόχυλα, κ.α.

Μετά το τέλος της προβολής ακολούθησε Iκαριώτικο γλέντι, με τοπικές λιχουδιές και ζωντανή μουσική, που ταξίδεψε τους καλεσμένους.

Η όμορφη και ταλαντούχα κόρη του Γιώργου Πανουσόπουλου και της Μπέτυς Λιβανού, Μαργαρίτα Πανουσοπούλου έχει γεννηθεί το 1984 στην Αίγινα και έχει σπουδάσει θέατρο στην Αγγλία και στη Δραματική σχολή Italia Conti Academy of Theatre and Dramatic Arts.

Το φιλμ αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από την Feelgood.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight