Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έρχονται επιπλέον 6,5εκ. για τα φάρμακα στα Νοσοκομεία- Χωρίς προβλήματα οι θεραπείες

Πάτρα: Έρχονται επιπλέον 6,5εκ. για τα φ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Τα κονδύλια εκτιμάται ότι θα είναι αρκετά για να βγει η χρονιά

Σημαντική αύξηση για την φαρμακευτική δαπάνη των Νοσοκομείων της Πάτρας και συνολικότερα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας καταγράφεται φέτος σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr. Εκεί που πέρυσι τέτοια εποχή παρατηρούνται προβλήματα και καθυστερήσεις σε ορισμένες θεραπείες καρκινοπαθών φέτος τα πράγματα δείχνουν να έχουν ομαλοποιηθεί πλήρως καθώς το υπουργείο Υγείας διέθεσε επιπλέον κονδύλια για την κάλυψη όλων των αναγκών.

Η αύξηση των κονδυλίων φθάνει τα 6,5εκ. ευρώ κι εκτιμάται ότι θα είναι αρκετή ώστε να μην δημιουργηθούν δυσλειτουργίες μέχρι το τέλος της χρονιάς. Από αυτά τα χρήματα περίπου 2,5εκ. ευρώ προορίζονται για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ενώ άλλα 1,5εκ. θα πάνε στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», επίσης σημαντικό θα κατευθυνθεί και στα Ιωάννινα, για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Τα χρήματα αυτά έρχονται να συμπληρώσουν το αρχικό ποσό που είχε έρθει έως τώρα στα Νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής και όπως εκτιμά μιλώντας στο thebest.gr ο υποδιοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Μιλτιάδης Ζαμπάρας, θα επιτρέψουν να κάνουν οι ασθενείς τις θεραπείες τους χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα καθώς τα φαρμακεία των Νοσοκομείων θα έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν άμεσα όλες τις ανάγκες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις