Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου - Άνοιξε ο δρόμος

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Εθνική Οδό Πατρώ...

Στο ύψος των Λεχαινών

22:10 Δόθηκε εκ νέου στην κυκλοφορία η εθνική οδός Πατρών - Πύργου στο ύψος των Λεχαινών της Ηλείας, που είχε κλείσει νωρίτερα λόγω φωτιάς σε έκταση με αγροτικές καλλιέργειες και καλαμιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

 

20:50 Με μεγάλη προσοχή για τους οδηγούς η κίνηση στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου αυτή την ώρα καθώς, ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία. Το έργο των πυροσβεστών συνεχίζεται στις εστίες που παραμένουν ενεργές.

Οριοθετημένη σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά αυτή την ώρα.

 

 

20:00 Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή των Λεχαινών. Η φωτιά όπως μας ενημέρωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ξέσπασε στις 17.10 το απόγευμα της Τρίτης 18/9/2018 και καίει αγροτικές εκτάσεις και καλαμιώνες δεξιά και αριστερά της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου.

Λόγω των πυκνών καπνών όπως αναφέρει το ilialive.gr, διεκόπη η κυκλοφορία στο σημείο.

Επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις με 16 οχήματα της Πυροσβεστικής και 40 άνδρες μαζί με τα πεζοπόρα τμήματα και ένα ελικόπτερο Erickson.

Επικεφαλής του έργου της κατάσβεσης είναι ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Ελλάδας Ταξίαρχος Γιάννης Πετρούτσος, μαζί με τον διοικητή των Π.Υ. Ηλείας και Πύργου Γιάννη Καραμαλίκη και το διοικητή της Π.Υ. Λεχαινών Δημήτρη Αντωνάκη.

Όπως μας πληροφόρησαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν απειλείται κάποια κατοικία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις