Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της νέας γενιάς αθλητών με το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Champions»

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της νέας γενιάς αθλητώ...

Στήριξη σε έντεκα αθλητές από ατομικά και ομαδικά αθλήματα

Ο ΟΠΑΠ  παρουσίασε, σε ειδική εκδήλωση, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, το νέο χορηγικό πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Champions», που υποστηρίζει έντεκα αθλητές από διαφορετικά ατομικά και ομαδικά αθλήματα. Το πρόγραμμα επεκτείνει τη διαχρονική δέσμευση του ΟΠΑΠ στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού, ενισχύοντας τη νέα γενιά αθλητών.

Στο επίκεντρο του ΟΠΑΠ Champions βρίσκεται η στήριξη και προβολή της καθημερινής προσπάθειας των αθλητών, στους οποίους παρέχονται εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων. Επιπλέον, σκοπός του προγράμματος είναι να εμπνεύσει την κοινωνία – και ιδιαίτερα τους νέους – μέσα από τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, τόνισε: «Εδώ και 60 χρόνια, ο ΟΠΑΠ αποτελεί υπεύθυνο και αξιόπιστο εταίρο της ελληνικής κοινωνίας, της οικονομίας και του αθλητισμού. Ειδικότερα, στον τομέα του αθλητισμού στηρίζουμε έμπρακτα ατομικά και ομαδικά αθλήματα, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξή τους. Το νέο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions συνδέεται με την κληρονομιά της εταιρείας μας, ενώ ταυτόχρονα εστιάζει στο μέλλον του ελληνικού αθλητισμού. Οι υψηλές επιδόσεις δεν αποτελούν αυτοσκοπό του προγράμματος, αλλά δίνεται έμφαση σε αξίες που αντιπροσωπεύουν οι πραγματικοί πρωταθλητές, όπως η ευγενής άμιλλά, το πάθος, η αποφασιστικότητα και η επιμονή».

Από την πλευρά του, o Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, δήλωσε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι η επιτυχία δεν έρχεται εν μία νυκτί. Είναι κάτι που χτίζεται με σκληρή δουλειά. Συχνά υπάρχουν άτυχες στιγμές και πολλή πίεση. Επιδίωξή μας είναι οι αθλητές του προγράμματος ΟΠΑΠ Champions να αποτελέσουν πρότυπα για την ελληνική κοινωνία, αποδεικνύοντας ότι μέσα από τη συνεχή προσπάθεια όλα είναι δυνατά. Στεκόμαστε στο πλευρό αυτών των αθλητών, βοηθώντας τους να καλύψουν τις καθημερινές αγωνιστικές ανάγκες τους και στηρίζοντας τις προσπάθειές τους».

 

Οι αθλητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions είναι οι:

  • Γρηγόρης  Σουβατζόγλου (Τρίαθλο)
  • Απόστολος Χρήστου (Κολύμβηση/Ύπτιο)
  • Σεμέλη Ζαρμακούπη (Tae Kwon Do/Kick Boxing)
  • Γιάννης Κυριαζής (Ακόντιο)
  • Παναγιώτα Δόση (Άλμα εις ύψος)
  • Παναγιώτης Τριβυζάς (Τρέξιμο 60μ., 100μ., 200μ.)
  • Κωνσταντίνος Κοτσοβός (Golf)
  • Αλέξης  Ιωακειμίδης (Πυγμαχία)
  • Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη (Τένις)
  • Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος (Ποδόσφαιρο)
  • Γιώργος Καλαϊτζάκης (Μπάσκετ)

 

Το προφίλ των αθλητών, οι σημαντικότερες διακρίσεις τους, καθώς και όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο www.opapchampions.gr

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports