Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου: Τα Καλάβρυτα αναδεικνύονται σε μοχλό πολλαπλής ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή

Σία Αναγνωστοπούλου: Τα Καλάβρυτα αναδει...

Το ανέφερε με αφορμή το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Καλαβρύτων

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου σε ανακοίνωση της σχετικά με το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Καλαβρύτων που πραγματοποιήθηκε στην γραφική κωμόπολη της ορεινής Αχαΐας κάτω από το Χελμό, στο Kalavrita Canyon Hotel το Σάββατο 15/9/2018, αναφέρει πως το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο στα Καλάβρυτα στέφθηκε με επιτυχία.

Το συνέδριο έδωσε βήμα για την συνάντηση και την ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στις αυτοδιοικητικές αρχές, την Υφυπουργό Ανάπτυξης και τους βουλευτές του νομού με επιστήμονες και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Τα Καλάβρυτα αναδεικνύονται σε σημαντικό κέντρο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας αλλά και μοχλός πολλαπλής ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων. Η κυβέρνηση έχει αντιληφθεί την σημασία της πόλης. Τα 20 εκατομμύρια ευρώ που διατίθενται στο ΧΚΚ – Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για την αναβάθμισή του, αλλά και τα σχεδόν 300.000 ευρώ που εγκρίθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών για το δήμο για την βελτίωση των υποδομών της πόλης, αποδεικνύουν όχι μόνο το έμπρακτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την περιοχή αλλά και το πώς εννοεί την δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Σε μία περίοδο κρίσης η κυβέρνηση, σεβόμενη τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, τα διαθέτει για το κοινό συμφέρον. Η μη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, η πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής επιτρέπουν πλέον στο κράτος να σχεδιάσει το μέλλον της χώρας με δίκαιο τρόπο. Τα Καλάβρυτα αποτελούν το παράδειγμα.

Για όλους κι όλες εμάς το στοίχημα είναι ν γίνουν τα έργα και να συμβάλλουμε ώστε να γίνου περισσότερα, ανέφερε τέλος η Σία Αναγνωστοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις