Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΠΟ 27/9 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ ΦΙΛΜ "BEL CANTO" ΜΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΟΥΡ ΣΟΠΡΑΝΟ

ΑΠΟ 27/9 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ ΦΙΛΜ &qu...

Μια καθηλωτική ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα

To διαφημιστικό τρέιλερ του ρομαντικού φιλμ με στοιχεία περιπετειώδους θρίλερ «Bel Canto» προβάλλεται ήδη στα Odeon Veso Mare ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την Odeon & την Audiovisual στις 27 Σεπτεμβρίου 2018.

Πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ και ο υποψήφιος για Όσκαρ, Ιάπωνας ηθοποιός Κεν Γουατανάμπε, ιδιαίτερα γνωστός από την ταινία «Ο Τελευταίος σαμουράι» με τον Τομ Κρουζ. Η ταινία που ξεκίνησε να παίζεται σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών στη Βόρειο Αμερική το περασμένο σαββατοκύριακο παρουσιάζει μια καθηλωτική ιστορία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Στο «Bel Canto», η Ροξάν Κρος (Τζούλιαν Μουρ), μια διάσημη Αμερικανίδα σοπράνο, ταξιδεύει στη Νότια Αμερική για να δώσει ένα πριβέ κονσέρτο για τα γενέθλια ενός πλούσιου Ιάπωνα βιομήχανου (Κεν Γουατανάμπε). Στην συνάθροιση παρευρίσκονται πολιτικοί και διπλωμάτες, όταν ξαφνικά τη βίλα καταλαμβάνουν ντόπιοι αντάρτες που απαιτούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων συντρόφων τους.

Έγκλειστοι στο ίδιο σπίτι επί ένα μήνα, όμηροι και απαγωγείς θα αναγκαστούν να βρουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας ακόμα κι αν μιλούν διαφορετική γλώσσα. Η μουσική θα τους οδηγήσει με μοναδικό τρόπο στο να ξεπεράσουν τις έχθρες και τις διαφορές τους, ανακαλύπτοντας ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πιο σημαντικά από αυτά που τους χωρίζουν. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, πρόκειται για μια δυνατή ιστορία αγάπης που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Αν Πάτσετ που είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 2001 και είχε μάλιστα βραβευτεί.

Τη σκηνοθεσία στο «Bel Canto» υπογράφει ο Paul Weitz που συνυπογράφει και το σενάριο με τον Anthony Weintraub. Ο Paul Weitz μαζί με τον αδελφό του Chris Weitz είχαν κάνει την κομεντί «About a boy» με τον Χιου Γκραντ το 2002. Στην ταινία που ήδη λαμβάνει θετικές κυρίως κριτικές, παίζουν εκτός της Julianne Moore και του 58χρονου Ken Watanabe, ο Γερμανός ηθοποιός Sebastian Koch καθώς και ο Γάλλος ηθοποιός Christopher Lambert που επανεμφανίζεται μετά από καιρό σε μία μεγάλη παραγωγή.

Διάρκεια: 1 ώρα και 42 λεπτά.

Θα δούμε την ταινία και στην Πάτρα.

*Να προσθέσουμε πως την Julianne Moore "ντουμπλάρει" στο λυρικό τραγούδι η σπουδαία Aμερικανίδα καλλιτέχνιδα Ρενέ Φλέμινγκ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture