Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Νέος καρδιολογικός υπερηχοτομογράφος στο Κ.Υ. Βορείου Τομέα Πατρών - Ο Αν. Παναγιωτόπουλος ο πρώτος που εξετάστηκε

Νέος καρδιολογικός υπερηχοτομογράφος στο...

Συγγνώμη ζητά ο κ. Παναγιωτόπουλος για το Ακτινολογικό Εργαστήριο που βρίσκεται εκτός λειτουργίας

Έναν σύγχρονο καρδιολογικό υπερηχοτομογράφο απέκτησε το Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πάτρας και ο πρώτος που εξετάστηκε ήταν ο καρδιολόγος και Συντονιστής Υπεύθυνος της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. Βορείου Τομέα Πατρών, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Την ίδια ώρα επισημαίνει πως "ο ρεχνολογικός κεντρικός εξοπλισμός του Κ.Υ. Βορείου Τομέα Πατρών ουσιαστικά έκλεισε τον κύκλο του. Το Ακτινολογικό Εργαστήριο είναι εκτός λειτουργίας και για το λόγο αυτό ζητάμε συγνώμη από τους πολίτες της περιοχής".

Πάτρα: Τι γίνεται με Ρευματολόγο, Μικροβιολόγο και ... - The Best News

Βρήκαν νεκρή την ακτινολόγο Βασιλική Χερουβείμ ... - The Best News

ΠΕΔΥ Πάτρας - Έληξε η σύμβαση του μοναδικού ... - The Best News

Αναλυτικά ο  κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει:

"Ο τεχνολογικός κεντρικός εξοπλισμός του Κ.Υ. Βορείου Τομέα Πατρών ουσιαστικά έκλεισε τον κύκλο του. Το Ακτινολογικό Εργαστήριο είναι εκτός λειτουργίας και για το λόγο αυτό ζητάμε συγνώμη από τους πολίτες της περιοχής.

Η προσπάθειά μας είναι συνεχής για την άμεση επισκευή του αλλά και για την προμήθεια νέου ψηφιακού υπερσύγχρονου ακτινολογικού μηχανήματος καθώς και ψηφιακού μαστογράφου.

Η ανανέωση του εξοπλισμού άρχισε με τον εκσυγχρονισμό και την αντικατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού του Βιοπαθολογικού μας Εργαστήριου .

Επίσης παρελήφθη και ήδη τέθηκε από προχθές σε πλήρη λειτουργία ένας νέος υπερσύγχρονος καρδιολογικός υπερηχοτομογράφος με πρώτο μάλιστα εξετασθέντα τον υπεύθυνο του Κ.Υ. Βορείου Τομέα Πατρών κ. Παναγιωτόπουλο Ανδρέα.

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ βλέπει με ιδιαίτερη ευαισθησία τα προβλήματα του Κ.Υ. Βορείου Τομέα Πατρών καθ’ ότι αποτελεί την βασική Μονάδα αναφοράς της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ευελπιστώντας να παρέχει πλήρη κάλυψη του πληθυσμού στον πρωτοβάθμιο τομέα. Ήδη λειτουργεί η ΤΟΜΥ Αγ. Αλεξίου με άριστα μέχρι στιγμής αποτελέσματα καθ’ ότι πλησιάζει να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό εγγραφών του πληθυσμού , που βέβαια θα ολοκληρωθεί με τους οικογενειακούς γιατρούς του κέντρου Υγείας ώστε το σύνολο των κάτοικων της περιοχής να αποκτήσει οικογενειακό γιατρό και ηλεκτρονικό φάκελο. Επίσης εντός των επόμενων ημερών αρχίζει την λειτουργία της ηΤΟΜΥ Αγυιάς που θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την πλήρη κάλυψη του συνόλου των κατοίκων της περιοχής χώρου ευθύνης του Κ.Υ. Βορείου Τομέα Πατρών.

Τέλος έχει ζητηθεί από το Υπουργείο Υγείας η κάλυψη του κέντρου Υγείας με γιατρούς ειδικοτήτων ώστε να εξυπηρετείται πλήρως και δωρεάν όλος ο πληθυσμός".

 

 

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΟΥ Κ.Υ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΤΡΩΝ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being