Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 17 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 17 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Η εβδομάδα ξεκινά πολύ δυναμικά για εσάς σήμερα και η ευτυχία σας για την πρόοδο που θα σημειώσετε σε σημαντικά επαγγελματικά θέματα δεν κρύβεται. Θα εξαρτηθούν πολλά από το έργο που επιτελείτε. Γενικότερα, είναι ευνοϊκή σε πολλούς τομείς η σημερινή ημέρα.

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να συγκρατήσετε την κυκλοθυμία σας και να περιορίσετε λίγο τις συναισθηματικές σας εκρήξεις. Στη δουλειά σας θα τα πάτε καλά, όμως, η επικοινωνία σας δεν θα είναι καλή με κάποιον συνεργάτη σας. Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο της διπλωματίας και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Προσοχή στα οικονομικά σας, κρατήστε μία επιφύλαξη σε όσα θα ακούσετε σήμερα σχετικά με τις υποχρεώσεις σας. Ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει έχει βρει το ευαίσθητο σημείο σας, όμως αυτό δεν είναι μείον σας!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Δυσκολεύεστε να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και σας απασχολούν πολλά ερωτήματα για τη δουλειά σας. Είναι δύσκολο να μπορέσετε να συγκεντρωθείτε, αφού το μόνο που υπάρχει στο μυαλό σας είναι πώς θα φτάσετε πιο κοντά στην επιτυχία. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα οικονομικά μπερδέματα. Δεν έχετε το μυαλό να σκεφτείτε καθαρά. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να περάσετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας, γιατί αυτό τελικά είναι που χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν στη δουλειά σας. Παρά το γεγονός ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό, θα προκαλέσουν την ανησυχία σας και θα σας καταβάλει το άγχος. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διατηρήσετε την πρόοδο του τελευταίου διαστήματος και να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις περιττές αγορές. Με ψυχραιμία και ηρεμία θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε έναν μικρό καβγά που θα έχετε με τον αγαπημένο σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν θα είστε ευχαριστημένη με ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή σας, ακόμα και με τα πιο ευχάριστα γεγονότα. Σας χαρακτηρίζει μια απαισιοδοξία το τελευταίο διάστημα, που σας χαλάει την ψυχολογία και δεν σας αφήνει να χαρείτε με τίποτα. Φροντίστε να ηρεμήσετε και να ξαναβρείτε το κέφι σας, κάνοντας τις αγαπημένες σας δραστηριότητες και βρείτε λίγο χρόνο, για να ξεκουραστείτε. Εάν η διαίσθησή σας προειδοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά τότε έχει έρθει η στιγμή να μιλήσετε με τον σύντροφό σας.

 

ΛΕΩΝ
Έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Μπορεί να κουράζεστε πολύ, όμως η επαγγελματική σας πορεία από το καλοκαίρι πηγαίνει ανοδικά. Σήμερα μάλιστα θα παίξετε καθοριστικό ρόλο στο επαγγελματικό μέλλον των συνεργατών σας. Προσπαθήστε να συμπεριφερθείτε όσο πιο υπεύθυνα γίνεται στα οικονομικά σας. Είναι σημαντικό να βρείτε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας ανθρώπους και να έρθετε πιο κοντά τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε πολύ υψηλά επαγγελματικά στάνταρ και δεν μπορείτε να ευχαριστηθείτε με οποιαδήποτε επιτυχία σας. Πολλές φορές μάλιστα δεν βλέπετε καθαρά τις παγίδες και πέφτετε μέσα. Ηρεμήστε και όλα θα πάνε καλύτερα. Ωστόσο, όσον αφορά στα οικονομικά σας, πρέπει να γίνετε πιο αυστηρή με τον εαυτό σας και να επικεντρωθείτε στη δημιουργία ενός πλάνου. Δώστε περισσότερη προσοχή στον αγαπημένο σας, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχετε παραμελήσει.

 

ΖΥΓΟΣ
Ίσως έχετε έντονες διαφωνίες με κάποιον συνεργάτη σας. Είναι μάταιο στην προκειμένη περίπτωση να προσπαθήσετε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση. Ξεκινήστε καλύτερα ένα δικό σας project και είναι σίγουρο πως θα είναι εξαιρετικά επικερδές. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν και θα ανοίξουν νέες πόρτες στον επαγγελματικό τομέα. Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν πολλά στην προσωπική σας ζωή, είτε είστε σε μία σχέση είτε όχι. Έρχονται εξελίξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας σήμερα, γιατί μαζί τους θα καταφέρετε να πετύχετε κάποιους σημαντικούς σας στόχους. Προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και με τους ανωτέρους σας. Έχετε ένα σχέδιο για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες γιατί μπορεί κάποιες ιδέες σας να μην βρουν την ανταπόκριση που περιμένατε. Η κατανόηση που ζητάτε θα έρθει από την οικογένεια και τους φίλους σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δύσκολη η σημερινή ημέρα, δεν έχετε όρεξη για δουλειά και δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε με τίποτα στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Μην αγχωθείτε και προπαντός μην πιέσετε τον εαυτό σας. Η απόδοσή σας έχει πέσει, γιατί διανύετε μια περίοδο με πολλές υποχρεώσεις και κούραση. Φροντίστε να ξεκουραστείτε όσο είναι ακόμη νωρίς, γιατί σταδιακά θα χάνετε όλο και περισσότερο από την ενέργειά σας. Ένα είστε single να είστε προσεκτική, καθώς ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να σας πλησιάσει αλλά οι προθέσεις του να μην είναι ειλικρινείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα τα πάτε εξαιρετικά στη δουλειά σας και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Έχετε πλέον την πείρα να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία που προκύπτει. Οι συνεργάτες και το αφεντικό σας θα είναι πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή σας και θα έρθουν νέα κέρδη που δεν τα περιμένατε. Βρείτε λίγο χρόνο, όμως, και για τον σύντροφό σας και μιλήστε μαζί του για τα θέματα που σας απασχολούν στη σχέση σας εδώ και καιρό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είστε ιδιαίτερα αισιόδοξη τον τελευταίο καιρό και αισθάνεστε σας να μην μπορείτε να ταιριάξετε πουθενά και με κανέναν. Παρά το γεγονός ότι η παραγωγικότητά σας είναι θεαματική και η δουλειά σας πηγαίνει περίφημα, εσείς δεν είστε ικανοποιημένη με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να βγάλετε από το μυαλό σας τις αρνητικές σκέψεις, γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Κάντε οικονομία και κρατήστε μερικά χρήματα στην άκρη γιατί στο άμεσο μέλλον είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά σας. Ο σύντροφός σας σίγουρα περιμένει πολλά περισσότερα από εσάς…

 

ΙΧΘΕΙΣ
Διανύετε μια πολύ παραγωγική περίοδο και η δουλειά σας πηγαίνει πολύ καλά. Αυτό, όμως σημαίνει πως έχετε να κάνετε με έναν πολύ μεγάλο φόρτο εργασίας και έχετε πολλές υποχρεώσεις. Φροντίστε να κάνετε «οικονομία δυνάμεων» και να κάνετε μικρά διαλείμματα, για να ξεκουράζεστε, γιατί θα εξουθενωθείτε. Τα οικονομικά σας έχουν αρχίσει να ισορροπούν μετά από πολύ καιρό, προσέξτε, όμως, να μην παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα. Στην προσωπική σας ζωή, καλό είναι να μην περιμένετε και άλλο μέχρι να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν.

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being