Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η νεκροψία θα δώσει απαντήσεις για το θάνατο του βρέφους στο Καραμανδάνειο της Πάτρας-Πώς περιγράφει το τραγικό τέλος η μητέρα του...

Η νεκροψία θα δώσει απαντήσεις για το θά...

Η μητέρα του οδηγήθηκε στην αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερη

Η νεκροψία που θα διενεργηθεί στο  5μηνο βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό στο Καραμανδάνειο ενώ  κοιμόταν σε κρεβάτι μαζί με τη νεαρή μητέρα του προκειμένου να βρίσκονται δίπλα στο τραυματισμένο αδελφάκι του που νοσηλευόταν, θα δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου του.

Κοιμήθηκε με το παιδί της στο Καραμανδάνειο και το βρήκε νεκρό το πρωί... Εξετάζεται αν η μητέρα το καταπλάκωσε άθελά της

Η νεαρή μητέρα υποστηρίζει ότι κοιμόταν αγκαλιά με το μωρό της και πως χθες το πρωί όταν ξύπνησε το είδε μελανιασμένο και δεν έχει ιδέα τι συνέβη.

Η ίδια περιέγραψε στον ΑΝΤ1 εκείνες τις στιγμές: «Οπως σηκώθηκα να πάω τουαλέτα, εκεί που πήγα να ταΐσω τη μικρή και τι βλέπω; Είχε μελανιάσει, είχε παγώσει πολύ. Την παίρνω και την πάω στη γιατρίνα», είπε, προσθέτοντας ότι αναγκάστηκε να πάρει το μωρό μαζί της καθώς δεν είχε που να το αφήσει.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του βρέφους περιέγραψε τις δραματικές στιγμές της οικογένειας. «Πήγα και τη βρήκα το πρωί και μου είπε ότι πέθανε το παιδί στην αγκαλιά της. Τραγωδία!».

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στην αστυνομία για κατάθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Όλα συνέβησαν στην ορθοπεδική κλινική του Καραμανδάνειου νοσοκομείου Παίδων. Εκεί νοσηλευόταν το 3 ετών παιδί της οικογένειας με κάταγμα. Η μητέρα δεν είχε που να αφήσει το 5 μηνών μωρό και το πήρε μαζί της το βράδυ στο θάλαμο.

Οι γιατροί έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες να το επαναφέρουν αλλά ήταν ήδη αργά.

«Προσπάθησαν με ανάνηψη μήπως και το επαναφέρουν αλλά δεν έγινε κάτι. Το βρέφος πάντως ήταν υγιές. Η μητέρα το τάιζε, είπε ότι δύο ώρες πριν το είχε ταΐσει. Δεν είχε παραπονεθεί η μητέρα του ότι κάτι βλέπει, να το εξετάσουν οι γιατροί» λέει η διοικήτρια του Καραμανδάνειου, Βασιλική Γεωργιοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις