Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ: Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΤΗΣ LONDON FASHION WEEK KAI TO SHOW ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ CELEBRITY SKIN

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ: Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΤΗΣ LONDON...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εξάγοντας εξτρεμιστικά βολάν και κρόσια

Μόλις ξεκίνησε η καθιερωμένη Eβδομάδα Μόδας του Λονδίνου- μετατοπίζοντας το διεθνές fashion crowd από τη Νέα Υόρκη στις βρετανικές πασαρέλες -και με μεγάλη χαρά είδαμε πως ο πατρινής καταγωγής, προικισμένος σχεδιαστής και γνωστός στυλίστας Δημήτρης Στρέπκος παρουσίασε εκεί τη δουλειά του και τη νέα κολεξιόν του brand Celebrity Skin.

Πιστός στo  avant garde, goth style με τις αναπάντεχες «τεατράλε» χειροποίητες λεπτομέρειες και τη μίξη ποικίλων υλικών αλλά και υπογραμμίζοντας πως πλέον μόνος του σχεδιάζει και διευθύνει την εταιρεία  Celebrity Skin, βρέθηκε στο Λονδίνο ενταγμένος σε μια ομαδική παρουσίαση ελληνικής μόδας (AISSO platform) με την υποστήριξη και τη φιλοξενία της Ελληνικής Πρεσβείας. Συγκεκριμένα, τα ρούχα Celebrity Skin αναδείχθηκαν μαζί με τα brands Alexandra Coumba designs Di Gaia, Εtty Leon, Maison Faliakos,  2WO+1NE, V&R Bags, 1014 Lex. Ο πατρινός designer πραγματικά εντυπωσίασε με εξτρεμιστικά βολάν, κρόσια και διαφάνειες λανσάροντας ένα εικαστικό new boho look, ενώ πόζαρε και με το νεουορκέζο Μauro Andreu (προσεχώς συντελεστή της γνωστής αμερικάνικης εκπομπής Project Runway).

Ο Δημήτρης Στρέπκος έχει στο ενεργητικό του 15 shows στην αθηναική εβδομάδα μόδας AXDW, αλλά και κοστούμια για 15 θεατρικές παραστάσεις. Όπως μας εξήγησε έχει επίσης λάβει μέρος στις εβδομάδες μόδας Σερβίας και Μεξικού. Εχει ντύσει πολλές διασημότητες στη χώρα μας και συνεργαστεί με τηλεοπτικές εκπομπές. Συχνά στις επιδείξεις του έχουμε δει celebrities μεταξύ των οποίων την πατρινή σοουγούμαν Νίνα Λοτσάρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View