Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Τα κρυπτονομίσματα και οι νέοι επιχειρηματίες

Τα κρυπτονομίσματα και οι νέοι επιχειρηματίες

Του Στέλιου Ταταράκη

Πιστεύω πως υπάρχει ακόμα ευκαιρία στη χώρα μας, και αυτό δείχνουν οι νέοι επιχειρηματίες που κάθε μέρα κάνουν το καλύτερο με μεγάλη επιτυχία.

Σε ένα σεμινάριο ψηφιακή οικονομίας και μάρκετινγκ το οποίο έγινε στην Πάτρα, ένας νέος σε ηλικία επιχειρηματίας ο Νίκος Χρούσης, μου τράβηξε την προσοχή με το πάθος, την ενέργεια που έβγαζε και με τις πολλές γνώσεις του στα κρυπτονομίσματα και στο μάρκετινγκ στη νέα εποχή.

Αμέσως άρχισα να ψάχνω πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram) όπου είδα μια αξιοζήλευτη και μεγάλη πορεία πάνω στον επιχειρηματικό χώρο. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως έχει δουλέψει με μεγάλη επιτυχία πάνω σε πολλά και καινοτόμα πρότζεκτς.
Μετά το τέλος του σεμιναρίου κατάφερα να του μιλήσω για να μάθω περισσότερα για τον ίδιο.

Πως ήταν η πορεία σου στα σχολικά σου χρονιά;
«Πιστεύω πως ξεκίνησες με μια πολύ καλή ερώτηση για τον λόγο ότι η πορεία μου στα σχολικά χρονιά δεν με κάνει να νιώθω ιδιαίτερα περήφανος. Όταν μπήκα στην εφηβεία ήθελα να γίνω ανεξάρτητος, γι’ αυτό άρχισα να δουλεύω σχεδόν 14 ώρες τη μέρα σε ένα ίντερνετ καφέ για να βγάζω τα δικά μου χρήματα, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αφήσω πίσω μου τα μαθήματα και να μείνω στην ίδια τάξη τρεις χρονιές όταν βρισκόμουν στη πρώτη τάξη του λυκείου με αποτέλεσμα να χάσω την ευκαιρία να τελειώσω την βασική εκπαίδευση στα προκαθορισμένα χρονιά».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς με το επιχειρείν και πως ξεκίνησε η πορεία σου;
«Όλη αυτή η πορεία μου έως τώρα ξεκίνησε από έναν κρεοπώλη. Θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Μόλις τελείωσα καθυστερημένα το σχολείο, το κομμάτι του επιχειρείν δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου. Άρχισα να εργάζομαι σε μια ξενοδοχειακή μονάδα εκείνη την περίοδο ως σερβιτόρος. Τότε ο εν λόγω κρεοπώλης με πλησίασε για να μου κάνει μια επιχειρηματική πρόταση. Δειλά - δειλά δέχτηκα να βρεθώ μαζί του εκτός δουλειάς για να μιλήσουμε για αυτή τη πρόταση. Μου παρουσίασε ένα καινοτόμο πρότζεκτ. Το διαδικτυακό μάρκετινγκ. Μου είπε τι και πως  μπορώ να κερδίσω από αυτό, δεν ήταν μόνο τα χρήματα αλλά μέσα από αυτή την ασχολία αυτή κατάλαβα πως θα άλλαζε ο τρόπος σκέψης μου και θα έμπαινα στον κόσμο του επιχειρείν. Όντως αυτά που μου είπε βγήκαν αληθινά, μετά από λίγο καιρό ενασχολήσεις μου κέρδισα καινούργιους φίλους σε όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, πολλά ταξίδια, ευκαιρία να δουλέψω με ομάδα και να αρχίσω μια επιχείρηση δικιά μου. Το μεγαλύτερο που μου χάρισε ήταν πως κατάφερα να παρακολουθήσω σπουδαίους ομιλητές πάνω στην προσωπική ανάπτυξη και πολλές άλλες εμπειρίες. Μέσα από όλα αυτά κατάλαβα πως το μυστικό κρύβεται στις γνώσεις και έτσι επένδυσα σε αυτό και άρχισα να διαβάζω πολλά βιβλία προσωπικής ανάπτυξης και αυτό βελτιώσεις».

- Ποια είναι τα βιβλία στα οποία αναφέρθηκες και μπορείς να μας πεις κάποιους τίτλους;
«Το πρώτο βιβλίο που διάβασα ονομάζεται ο «Μεγαλύτερος πωλητής στον κόσμο» του Og Mandino, στη συνέχεια διάβασα το «Πλούσιος μπαμπάς, Φτωχός μπαμπάς» του Robert Kiyosaki και στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές βιογραφίες επιτυχημένων ανθρώπων στο τομέα της πολιτικής και των επιχειρήσεων.»
- Σε ποιο τομέα δραστηριοποιείσαι σήμερα;

«Συνεχίζω να είμαι ερωτευμένος με το διαδικτυακό μάρκετινγκ σε συνδυασμό με την ψηφιακή οικονομία. Εάν αυτές τις έννοιες τις ακούτε για πρώτη φορά πιστεύω πως πρέπει να αρχίσετε να μαθαίνετε για αυτές, διότι θα μας απασχολήσουν αρκετά τα επόμενα χρόνια».
- Μια τελευταία ερώτηση που θέλω να σου κάνω είναι εάν πιστεύεις πως τα σεμινάρια που έχεις παρακολούθηση και τα βιβλία που έχεις διαβάσει σε έχουν βοηθήσει στην εξέλιξη σου;

«Πραγματικά δεν μπορώ να σου περιγράψω πως άλλαξε η ζωή μου παρακολουθώντας όλα αυτά τα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και διαβάζοντας όλα αυτά τα βιβλία αυτό βελτίωσης σε συνδυασμό με διάφορες βιογραφίες επιτυχημένων ανθρώπων που ξεκίνησαν από το μηδέν και κατάφεραν να αλλάξουν τον κόσμο. Αυτό μου έδωσε την ελπίδα και το κίνητρο να πιστέψω σε εμένα και να αλλάξω την πορεία μου στην ζωή».

- Θέλω να επικροτήσω την δράση σου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της ομάδας που έχεις δημιουργήσει στο Facebook στην οποία προσπαθείς να βοηθήσεις και να δείξεις τι μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος όταν πιστέψει στον εαυτό του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις