Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πατρινό άρωμα στον γάμο Νάντιας Φειδάκη και Δημήτρη Τερζόπουλου

Πατρινό άρωμα στον γάμο Νάντιας Φειδάκη ...

Προσκεκλημένοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου

Πατρινό άρωμα είχε ο γάμος της Νάντιας Φειδάκη με τον νεαρό επιχειρηματία Δημήτρη Τερζόπουλο, καθώς η μητέρα του γαμπρού Ραλλία – Κοραλία Αντωνοπούλου είναι πατρινής καταγωγής. Η νύφη είναι κόρη του Γιώργου και της Βάσως Φειδάκη, των κλιματιστικών που πλέον έχουν εισχωρήσει στα ναυτιλιακά με την εταιρία Globus Maritime Ltd, ενώ ο γαμπρός είναι απόφοιτος του Kingston University, αντιπροέδρος της Pharma Center, των προϊόντων φροντίδας - ομορφιάς και ανιψιός του γνωστού "πολιτογραφημένου" Πατρινού πολιτικού μηχανικού Χάρη Αντωνόπουλου.

Το μυστήριο εξαιτίας της ξαφνικής καταιγίδας τελέστηκε τελικά αντί για το εκκλησάκι στον κήπο της κατοικίας της νύφης στα νότια προάστια εντός του σπιτιού, με την νύφη που φορούσε …πριγκιπικό νυφικό να κατεβαίνει από την σκάλα συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδελφό της Θάνο.

Εκτός από την οικογένεια του Χάρη και της Ρένας Αντωνοπούλου, από την Αχαϊα ήταν επίσης προσκεκλημένος ο π. βουλετής Κώστας Σπηλιόπουλος, ενώ μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν τα ζεύγη Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Νίκου και Κρίστυ Χατζηνικολάου κ.α.

Δείτε κάποια από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσίευσε από τον γάμο η Espresso.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight